כנפיים של דבורה

קרני12

New member
כנפיים של דבורה

אני רוצה להכין לפעילות לראש השנה לכל ילד כנפיים של דבורה. אני רוצה שזה יהיה ממפל ומחובר עם גומי לכתפיים של הילדים. היות ולא בורכתי בידיים כשרוניות אשמח לקבל סקיצה או דגם של כנפיים או כל רעיון אחר שיעזור לי להכין את הפריטים הללו. ועוד משהו...אני ממש מצטערת שלא יוצא להיות פעילה בזמן האחרון, אני מאד מאד עסוקה

יעלים

New member
אני מכינה לך, אבל למה ממפל יש

לקנות היום שקף בגודל בריסטול, זה יותר קרוב למקור.

לא יותר פשוט מבד של מפות "אל-בד"

גמיש, לא מעיק, ונראה על הכייפק!, כנפיים ארוכות, מלטפות, וגם מתנפנפות. אפשר גם לצבוע על זה פסים שחורים, או לחיפושית (לוקחים על בד בצבע אדום, ועם עיגןלי טפטים יוצרים את הנקודות)........

אני הכנתי דבורים מבריסטול צבוע בצהו

ב ושחור והצמדתי גומיה וכך אני מצמידה להם ליד ואנחנו רוקדים לצלילי זמזום הדבורה של הדיסקHOOKED ON CLASSICS מי שלא מכירה יש שם שני דיסקים ויש נעימות קלאסיות משגעות במקצב קלאסי מודרני חבל על הזמן אני עושה מזה מטעמים ובמיוחד בחורף כשהיא אפשר לצאת אני מפעילה אותם עם מטפחות, מקלות הקשה חישוקים או סתם לפעמים להשתולל(שזה חובה בחורף) ולהוציא אנרגיות. למי שרוצה ולא מוצאת את הדיסק אפשר לשלוח לי קלטת ואני אקליט או שכמו שקבענו במפגש אצלי בסוכות כשנעשה סדנת שלטים אפשר להביא ונקליט.

יעלים

New member
בבקשה - זה מה שהצלחתי להכין

פחות או יותר - מקווה שזה עוזר.

אלהלה

New member
כנפיים לדבורים וכל השאר../images/Emo13.gif

לדעתי מפל לא נוח לשימוש כשלובשים אותו. אני הייתי מכינה מאלבד ומחברת את הכנפיים מאחור עם פס של סול למשל ואת הצד השני של הכנפיים מחברת לידיים של הילד עם גומיה. תכף אנסה לצייר לך איור של מה שנראה לי יהיה הכי נוח לכנפיים של דבורה, פרפר, ציפור... וגם קל ונוח לאחסן את זה.

קרני12

New member
תודה לכולן...

בסוף הלכתי למרפ"ד בר"ג ונעזרתי בסדנא. הכנתי את הכנפיים ממפל צהוב והדבקתי עליו פסים בצבע שחור, עכשיו אני צריכה רק לעשות כתפיות מגומי, כדי שהילדים יוכלו לשים אותן על הגב. הפעילות שאני עומדת לעשות: לפזר פרחים על הריצפה, בתוך כל פרח לשים כוס עם מיץ (כאילו זה צוף), לחלק לילדים קשיות ואז להשמיע את היצירה זמזום הדבורה (כשהכנפיים כמובן על הילדים) והילדים (בדמות הדבורה) יתעופפו בין הפרחים, כאשר אני מפסיקה כל ילד עוצר ליד פרח ושותה מן הצוף. תסלחו לי על הבורות
אבל של מי היצירה "זמזום הדבורה"?

טלגל

New member
מלחין רוסי , שאם אני לא מעוותת את

את שמו אז סורסקוב.... פעילות נחמדה, את יכולה גם להתחפש לדבורה בשביל השיר "כפית של דבש" של אריאלה סביר, ואז לעופף בין הילדים מחופשת לדבורה עם כפית דבש בידך....

למעלה