כנס.....

נזנז

New member
כנס.....

אז ככה בואו כולנו נשכח לשנייה מהלימודים ונחייה קצת את הפורום. שכל אחד ישים תמונה של עצמו (אם יש, וכן אני יודעת שעשינו את זה כבר אבל אני פיספסתי כי לא הייתה לי תמונה ) אז בואו נעשה את זה גם לטובת החדשים שהצטרפו אלינו. בנוסף של אחד ירשום כמה דברים על עצמו. 1). שם : נזי כהן פור 2). עיר: חולון 3). תאריך לידה (כי זה נחמד): 6/8 4). תאריך גיוס : 21/3/04 (במקור היה 16/12/03) 5). מגמה : מחשבים 6). על עצמי: מממממ.........טוב אז ככה אוהבת להסתובב עם החברות למרות שהן מצ'געות אותי לפעמים, חולה על סרטים בעיקר של החתיכים בראד פיט ובן אפלק (אני יודעת זה נשמע שטחי אבל מה אני אעשה אם פשוט עושים לי את זה) לראות טלוויזיה, מחשבים (פורום שמיניסטים הפורום שלי) אוהבת לצחוק והרבה על הכל וזהו.. נראה לי.

אניייייי

1) שם: שמרית 2) עיר: בת ים (במלרע) 3) תאריך לידה - 8/6/85 4) תאריך גיוס - 16/12/03 5) מגמה: פדגוגיה (חינוך, פביכולוגיה וכל המתקשר) 6) על עצמי: חיה ונושמת על מוזיקה, אוהבת לצאת לרקוד (כמובן - מוזיקה), לראות טלויזיה, מכורה לפורומים, להיות עם חברות וזהו.... *בשרשור הקודם שמתי תמונה אבל אני לא מוצאת אותה במחשב שלי

עכשיו אני

1.שם: דייבי/דודו. 2.עיר:ישוב בצפון לא רוצה לסבך אתכם בשם....
. תאריך לידה:14.6.85 3.תאריך גיוס מקולל:24.11.03 4. מגמה מקצועית :עיונית 5.על עצמי:גר באיזור חם בעמק בית שאן,אוהב לשמוע מוזיקה ישראלית,רוק אלטרנטיבי,חולה על אינטרנט ופורומים,אני גם מבשל .... זו שיטה טובה לתפוס בחורות ככה...

shani yakovian

New member
קבלי !!!

שם : שני יעקוביאן עיר: חולון תאריך לידה: 4.10 תאריך גיוס: 18.4.04 (רחוק.....) מגמה: טכ"מ (מערכות הפעלה) פורום שמיניסטים הוא ה- פורום.

meital17

New member
אני אני אני עכשיו../images/Emo70.gif

שם: מיטל סלע עיר: חולון (אני רואה שחולון שולטים בפורום
) תאריך לידה: 6.5.85 תאריך גיוס: 29.9.03- עתיד להשתנות ברגע שלשכת גיוס יזיזו ת'תחת מגמה: עיוני על עצמי: להיות עם החברים שלי והחבר המתוק שלי (7 חודשים והספירה לשימחתי הרב נמשכת), לראות טלויזיה, לבשל, ולהיות עם הכלבה החדשה המתוקה שלי.

meital17

New member
ואפשר עוד אחת../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

זאת יותר עדכנית- מהיום הולדת שלי

tomash1985

New member
תורי ליחצ"ן את עצמי....../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

1) השם:תומר אבל תקראו לי תומ'ש
2) עיר:נשר
- עיר קטנה וסימפטית ליד חיפה הגדולה
3) תאריך לידה: 30.1.85- בשעה 12 וחצי בצהריים יצאתי לאויר העולם
...
4)תאריך גיוס: 29.7.03- גיוס קרבי!!!! זה מתקרב ... 5) מגמה: אני בגמה עיונית לומד מורחב ג"ג ויהדות, בעצם כבר לא לומד
סיימתי את זהההההההההההה
6) על עצמי: אני בחור שאהוב להנות מהחיים אחרי דברים לא הכי טובים שקרו לי בחיים, אני אוהב לבלות עם חברים וידידות שלי, אוהב לצחוק המוןןןןןן, חולה מוזיקה , מת על הפועל חיפה למרות הכול, מועדונים , טי וי אוהב, אינטרנט כמובן במיוחד אס"ק נהייתי מכור!!!! ומה עוד אפשר להגיד??..נסתפק בזה.... ועכשיו קחו תמונה שלי....

shambi

New member
עכשיו אני ../images/Emo26.gif

שם: הדס ישוב: צור הדסה [חור ליד בית שמש] תאריך לידה: 29/9/85 תאריך גיוס: 18/4/04 מגמה: מדעי החברה על עצמי: מה יש לספר?.. אני אוהבת מוסיקה [המון], אינטרנט, טלויזיה [סרטים בעיקר], טיולים, יציאות..

morethanwords

New member
ועכשיו אני...........

שם: שמרית יישוב: רנן.....אל תנסו לחשוב שאתם מכירים...חחח תאריך לידה: 29/10/85 תאריך גיוס: משוער נכון לעתה 15/2/03 מגמה: ביולוגיה תקשורת מחשבים מה יש לספר על עצמי: אני אוהבת סרטים, לשגע אנשים, לבלות עם החברים ששניים מהם כאן: רועי ושירן...מה עוד...אוהבת הכי את "לב אמיץ" ושונאת "דוסון קריק... וגם אוהבת מוזיקה אירית ומוזיקת עולם.

שנוני

New member
ועכשיו אני

שם: אריאל ישוב: כרמיאל תאריך לידה: 1/5/85 תאריך גיוס: 28/7/03 מגמות: ערבית תאטרון וג"ג (עם כולן סימתי!) על עצמי: אוהב לבלות עם חברים, לשמוע מוזיקה (בעיקר מדונה וישראלית), טלוויזיה, מועדונים, ופורומים.

meiritamir

New member
ולשם שינוי - אני!

שם: טמיר (כן, ב-ט'!!!) ישוב: הרצליה (לאאאאאאאאאאא פיתוח) תאריך לידה: 1.8.85 תאריך גיוס (זמני בהחלט): 24.11.03 מגמה: מחוננים(לצערי), מרחיב פיזיקה וכימיה. על עצמי: אוהב את החברה שלי עד מוות, טלוויזיה, מחשב (גרפיקה בעיקר), מוזיקה (מטאל לסוגיו) והגיטרה שלי - שסובלת את כל האגרסיות (הרבות) שלי, את התסכולים, השמחה ומה לא...

CLASSIFIED

New member
בלי להעליב או משהו

טמיר זה לא כמו ב"אשך טמיר"? מוסתר אני חושב שהפירוש, לא?

shirany

New member
שכחת תחביב נוסף

לשגע אותי ואת רועי..... לשרוט.... ולשכנע את שירן לעשות דברים... חחחחחחחחחחחחחח

מיצי007

New member
מממ טוב,אבל אין לי תמונה../images/Emo10.gif

1)שם:מיצי,מיאו חתולה. 2)עיר:רמת גן 3)תאריך לידה:21.2.85 4)תאריך גיוס: 23.7.03 וזה סופי ביותר. 5)מגמה:ביולוגית+ספרות קולנוע. 6)על עצמי:אני מטורפת על סרטים ועל בעלי אדוארד נורטון
,אני חתולה מטורפת,אני אוהבת חלבבבבבב
והכי חשוב,להצחיק אנשים

למעלה