אוקי, אבא בעד אמא לא ממש אני מקווה מאוד שהיא תסכים...
A amitush26 New member 17/11/05 #18 ../images/Emo187.gifאוקי, אבא בעד אמא לא ממש אני מקווה מאוד שהיא תסכים...
A amitush26 New member 18/11/05 #22 ../images/Emo187.gifאני אוהבתותך גם ככה../images/Emo99.gif אררר. אמא עדיין נגד. אבא עוד לא התקשר אליה כדי לדבר על זה... אני מקווה לטוב
../images/Emo187.gifאני אוהבתותך גם ככה../images/Emo99.gif אררר. אמא עדיין נגד. אבא עוד לא התקשר אליה כדי לדבר על זה... אני מקווה לטוב
T TheBlackFairy New member 18/11/05 #20 אוף אני ממש רוצה../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אבל כנראה אני לא יכולה, כי באותו יום אני חוזרת מטיולי חנוכה וזה ארבעה ימים ללא שינה ואני אהיה מאוד עייפה ומותשת וגם כי זה מאוד יקר בשביל יומיים של כנס .
אוף אני ממש רוצה../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אבל כנראה אני לא יכולה, כי באותו יום אני חוזרת מטיולי חנוכה וזה ארבעה ימים ללא שינה ואני אהיה מאוד עייפה ומותשת וגם כי זה מאוד יקר בשביל יומיים של כנס .
P prophecy girl New member 18/11/05 #21 כנ"ל.../images/Emo21.gif חוזרת ב29 מטיולי חנוכה.. ארבעה ימים מתישים.. אין מצב שאמא מרשה לי..
ק קמילה ו טיטאן New member 18/11/05 #25 גם דורית תלמד שמה אגב..המורה הכי מד מדהימה שיש...אחת מהן לפחות.. היא לימדה 8 שנים בתלמה מודרני, והיא מלמדת אותי.. והיא מדהימה ברמות..
גם דורית תלמד שמה אגב..המורה הכי מד מדהימה שיש...אחת מהן לפחות.. היא לימדה 8 שנים בתלמה מודרני, והיא מלמדת אותי.. והיא מדהימה ברמות..
S SHIRAN00110 New member 22/11/05 #29 2 שאלות.. 1.לא ממש הבנתי,כולם יכולים להשתתף בזה?כמה זה עולה? 2.מתי הכנס?תאריכים... תודה