כנס תפקידים!!!! חשוב!!!!!!!!!!!!!!

כנס תפקידים!!!! חשוב!!!!!!!!!!!!!!

ביום ג הקרוב, ה 3.10.06, יתקיים כנס תפקידים במחנה. במהלך היום נבחר נציגים לוועדות השונות ולתפקידים שונים. זה הזמן שלכם להשתתף בתפקידים פעילים במחנה ובפעילות הנוער. חשוב מאוד להגיע!!!!!

Hbentzur

New member
באיזו שעה?

אני מסיימת ללמוד ברבע לחמש, ומגיעה להר-אדר בשש.

הכנס מתחיל ב 16:00 אבל....

אני מאמין שהוא יקח זמן ככה שאת תגיעי בזמן לבחירות לפחות!!!!

רוני שנער.....

הפעולה שלכם היא ביום שלישי שזה יום פעולות לשכבה הבוגרת. ימי הפעולות לשכבה הצעירה הם שני וחמישי. בגלל זה, פעילויות לכל השכבה הבוגרת נופלות על ימי שלישי ולא על ימי פעילות אחרים. יש לי שתי הצעות בשבילכם: 1. לנסות שוב להזיז את הפעולה באופן קבוע לימי שני או חמישי. 2. לחכות עד אחרי הכנס תפקידים, וכשהיה לנו ועדות אז רוב הפעילות לבוגרת תעבור ליום רביעי שיהיה מיוחד לועדות ולמפגשי בוגרת קבועים. בכל אופן יום ג ישאר יום לפעולות לבוגרת ולכן פעילוית מיוחד שמיועדות (לא כאלה שמתרחשות כל שבוע) לכל הבוגרת ישארו ביום הזה. בקשר לכנס תפקידים, אני אענה לך את אותה תשובה של הדר. הכנס יהיה ארוך ויכלול כמה חלקים. אני מאמין שהוא ימשיך גם לאחר הפעולה שלכם ככה שתוכלו להשתתף לפחות בחלקו ולהיבחר לוועדות אם תרצו. שנה טוב.....

מה שקורה עם הטיול בוגרת הוא:

בתאריכים ה 12-13 שזה ימים חמישי שישי, נצא לטיול לכל השכבה הבוגרת. אני מאוד מקווה ועושה מאמצים גדולים שזה יהיה טיול דרוזים במסגרת טיולי העדות שלנו. כפי שנראה כרגע, התוכנית היא לבקר בישוב דרוזי ולקבל שם הדרכה וארוחת ערב דרוזית. לישון שם ולמחרת לצאת לטיול באזור. זה לא פשוט להכין תוכנית כזאת ולכן זה לוקח זמן. אני מקווה שמיד אחרי יום כיפור נדע מה קורה ונפתח הרשמה. במידה ולא יהיה טיול דרוזים אז יתקיים טיול בוגרת רגיל כנראה לאזור מדבר יהודה.

גלי234

New member
טל,

בבקשה לא למדבר יהודה, לא יפה שם משהו כאילו הכל אותו דבר, אולי שוב צפון?! אה ולא שאלתם איך היה בסמינר הכנה, אני אגיד לכם איך היה- היה אדיייייייייייררררררררררררררררר שעות על שעות של חפירות מכל אחד שרק היתה לו ההזדמנות לחפור, אילן גזית, אלעד מאור, מילר,נמרוד... היו עוד רק שאין לי כח לכתוב אותם, אבל...התגעגעתי לכולם כל כך שלא היה לי אכפת מה אמרו לי אז היה ממש נחמד אבל ממש ואז הלכנו לים מעיני גורן אביה ואני ואז היה ממש כיף! אני מאושרת אל תהרסו לי! רק שתדעו שהדר כהן מלכה!!!!!! (איזה קשורה אני?!)

למעלה