כנס תהנו גם בלעדי

כנס תהנו גם בלעדי

תעשו מלא מלא מלא מלא מורל!!! (מחוז ירושלים רשע רשע!!!) שיהיה לכם רבאק בעיניים שמינסטים להרעיללללללללללללללללללללללל!!! אוהבתותכם אני מחכה כבר לשמוע איך הולך לכם כולי באסה שאני לא יכולה לצאת אבל אני ממש נהנת בקייטנה שארגנון למפוני גוש קטיף בניצן ומחר אני וחוזרת בערב הביתה לעזור לאמא לנקות לפסח אז אין ספק שבפסח הזה אני ממש ירגיש בת חורין!!!!!!! חחחחחחחח אוהבתותכם אהובי ותהנו מלא מלא ואני מקווה שתפיקו את המיטב מהטיול הזה והוא לא יהיה סתם טיול תזכרו שאם אתם לא תעשו אפחד לא יעשה בשבילכם וקחו בגדים חמים ללילה שוב מומלץ לקחת שמיכת פליז זה פינוקי כזה אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבת בטרוף עם רעל בעיניים סיון

../images/Emo183.gifואווו היה כ"כ כיףףף^^

כל כך כל כך נהנתי. ו.. קראו לנו אשכול שקנאי
ובנינו שולחן בצורת ספינה [נושא שלנו היה תיבת נוח] חח והיה לנו תורן עם שלט שמצויירת עליו יונה וקראו לה תקווה וכשהורדנו אותה משם היא מתה >< וקברנו אותה>< ו.. מזל היא קומפקטית ומתקפת חחח המסלול ביום הראשון היה יותר מידי קצר>< והכרנו מלאאאאא אנשים ועשינו שמירת לילה ושמענו ממליון קילומטרים את מחוז חיפה עם הקריוקי שלהם>< וכל שניה באו אנשים שאלו מאיפה אנחנו חחח אז צרחנו עליהם חח והמדריכים מדהימים, באמת, ורוב הכיף זה בזכותם^^ אמ.. זהו. היה ממש ממש ממש כיףף מישהו יודע מתי הקורס?

חחח שלום שלום לשכנים...

איזה קורעעע מגניב לפגוש.. אנחנו היינו 12 השבטים :ג ישנו בדיוק מאחוריכם.. אהבת לאללה את התיבת נוח.. וגם את השולחן עם הספסלים שבניתם.. אבל לדעתי הכי מגניב... היה של אשכול רמת גן.. רק הבנייה! למרות שאני מאשכול צביה רצליה... מישו מכיר את הפש"צים איתמר אסף והתאום מאשכול הרצליה??

../images/Emo183.gifהו הו.. אני זוכרת^^

שלכם היה מגניב^^ של רמת גן היה יפה כי היה להם מלאא סנדות ומלא חניכים. אנחנו הינו 23 חניכים עם 35 סנדות והם היו 70 חניכים עם 95 סנדות>< זה מלא.

חחחח

חחחחח לכם לפחות זה!! אנחנו היינו 30 ... וקיבלנו כולה 18 סנדות.. ו4 סנדינות.. שזה כלוםםם!! וזה למה שחשבו בטח שבנות לא יודעות לבנות... או שזה סתם הפליות :D אבל סכ"כ למרות הכל היה ממש כיףףף!!!

למעלה