כנס שילוב יחדני

• פותח הנושא NADM
  • פורסם בתאריך

NADM

New member
כנס שילוב יחדני

תודה רבה לכל מארגני הכנס אתמול בתל-השומר. היה כנס מועיל ומנוהל היטב. תודה למלכי,דובי,חגי,איציק,עו"ד ברק וסליחה עם שכחתי שמות נוספים.

אiרין

New member
גם אני הייתי ופגשתי המון אנשים נפלא

נפלאים. שחכת את דפנה ברעם- מנהלת בית הספר. חוליה לא פחות חשובה במערכת. אני עומדת לפני שילוב הילד ולא תיארתי לעצמי לאילו מלחמות אני עומדת לצאת . אני מאמינה בנועם ולחדור ללב אנשים . קשים ככל שיהיו , יש ומתחבא לו שם לב אנושי. הפאנל היה חשוב מאד , אך יותר הם ההורים ואני מאחלת שמעבר למלחמות שראיתי שמתקיימות בנינו , נצליח להשמיע את קולנו. שיהיה יום נפלא וטוב.

הכנס בשבילי היה מאלף

כל-כך הרבה ידע וטיפים להורים שנמצאים בתחילת הדרך. נתרמתי המון!!! בעלי ואני קיבלנו את התחושה, שהדרך היא לא קלה, אך היא אפשרית וישנם אנשים יקרים, שניתן יהיה לפנות אליהם ולקבל עזרה ותמיכה. תודה לכל המארגנים והנואמים, וחבל שלא יצא לי לפגוש הורים נוספים מהפורום

דונטלה1

New member
היה חשוב ומעניין ומאורגן למופת

תודה לכל העושים במלאכה. למדתי המון, ותודה מיוחדת להורים שחלקו איתנו את הסיפורים המרגשים שלהם.

rot301

New member
הכנס תרם וריגש

התחושה היא שלפנינו דרך קשה ומיגעת בעיקר בנושא איתור מסגרת מתאימה והשגת שיתוף פעולה מצד המנהלת או הגננת . מודה לכל מארגני האירוע ומשתתפיו,תודה לאמא שרון מבאר שבע שמה נגרע ולחגי -התמונות של בתך לא יוצאות לי מהראש ריגשת מאוד .

tikshoret mom

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif../images/Emo39.gifמצטרפים לברכות

גם אנחנו רוצים להודות למארגני הכנס ולכל המשתתפים! סיפקתם לנו מידע וכיוון... תודה רבה רבה, tikshoret mom (שלא הייתה) ו tikshoret dad (שכן)

למעלה