כנס שבועות

hsotrt

New member
האם שמעתי נכון???

האם תוקם זירת R בכנס בשבועות, "מי הבוס שלך?"??? האם השמועות נכונות???

hsotrt

New member
אממממממ...

בטח! אבל לא בהפסקה הראשונה ולא בסס הראשון... אני מרצה ומנחה...

thee

New member
מי מארגן את זירת ה R הזו?

האם זה ארגון מסוים? מה יהיה שם ?

טורניר על תואר ´הבוס´

מכיוון שלכנס קוראים ´מי הבוס שלך´ חשבנו שיהיה זה נחמד לבחור את ´הבוס´ כאלוף-הטורניר... הטורניר יתרחש כל הזמן. כל הנרשמים לטורניר יחולקו לבתים ויועמדו ברשימת קרבות לכל ביית. לכל זוג שיועמד לקרב ינתן זמן Dead-Line שעליו להתייצב יחדיו ולצבור נקודות בבית, כאשר מקבלים נקודה אחת על הפסד, ושלוש נקודות על נצחון. אי הופעה לקרב - הוא הפסד טכני. אם שני המועמדים לא מופיעים עד לDead-Line, הם לא זוכים באף נקודה. בתום הסבב הראשון יקבע מי עבר לשלב הבא, ויחולקו שוב בתים לסבב שיתרחש בדיוק באותה הצורה. בתום הסבב השני - יוותרו קרבות הגמר... יתכנו מספר סגנונות לחימה. סגנון הלחימה יקבע באקראי לפני כל קרב. כללי הקרב יוסברו למועמדים לפני הקרב. מועמדים שמעוניינים להביא את נשקם האישי לקרב - על הנשק לעמוד בתקן הבטיחות המפורט להלן, או להסתפק בנשק שיסופק ע"י מארגני הטורניר (שהוא לא משהו...)

זו שאלה במקום...

אני למעשה לקחתי מחויבות כלפי עצמי - להודיע כאן על כל פעילות ששמעתי עליה, ולא עמדתי בה. (אלף סיבות, אלף תירוצים, מה זה חשוב). לעתיד: אני מזמין את כל מי ששומע על פעולה - לשלוח לי הודעה אישית עליה, על מנת שאבדוק אם הודיעו עליה (כולל אותי), ואם לא - אודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

loloman

New member
כנס שבועות

כנס שבועות הידוע גם ככנס "מי הבוס שלך?!" יתקיים ב-16 למאי תחת חסותה של חברת ספורטל. הכנס הינו פתוח לכל הגילאים וסגנונות המשחק וניערך במקום חדש ויפה בעיר רעננה. לפרטים ורישום: אתר הכנס:www.yourboss.up.co.il בנוסף לפעילויות המצוינות באתר התווספו : סדנה להכנת נשקים !!! +זירת גלדיאטורים - טורניר R לפרטים נוספים הכנסו לאתר שלנו . מקווים לראותכם שם .

loloman

New member
ההרשמה לכנס!!!

טוב... אז לכל מי שמעוניין להרשם לכנס או לראות לפחות על מה מדובר כתובת האתר שלנו היא: WWW.YOURBOSS.UP.CO.IL תרשמו תבואו תהנו!!!!!! מקווים לראות אותכם שם לפחות בזירה!

5נדב

New member
האתר

קודם כל, וואו. יש לכם אתם איזה פעילות או שתיים בכנס, הא? בכל מקרה, כרגע הייתי באתר הכנס, ולאחר קריאה של 5 דקות, התעוורתי. הרקע השחור והכתב הלבן לא ממש מתאימים לקריאה ממושכת. סתם, הארה.

למעלה