כנס קיץ 2003

קרני12

New member
כנס קיץ 2003

בחודש הבא נפתח כנס קיץ לאנשי חינוך בגיה"ר (גננות , מטפלות, מורים למוסיקה וכו') בכנס ניתן למצוא מגוון השתלמויות כמו שירי אצבעות,שירי בוקר ותנועה, יוגה לפעוטות, פעילויות שמתאימות לחגים, תחילת שנה וכו'. אשמח לתת את מספר הטלפון לברור פרטים, אם אתן מעוניינת צרו איתי קשר דרך המייל. אני חושבת שאסור לפרסם כאן טלפונים. אם נגיע כקבוצה (10 משתתפות ומעלה) נזכה ל-20 אחוז הנחה

טלגל

New member
לא טלפונים אבל יותר פרטים על

מי מעביר את הכנס. ואיפה הוא מתקיים. זה אפשרי .

קרני12

New member
../images/Emo45.gif OK

הכנס מתקיים בת"א מעבירים אותו מנחים שבחלקם הם גם יוצרים בעצמם כמו: שלומית כהן אסיף, מירב האוסמן, אתי גרנות וויזר, מלכה שילדובסקי, ליאורה שלזינגר ועוד. בגדול...יש שם מרצים מתחומים שונים בגיל הרך (תנועה, יצירה, מוסיקה, גישות חינוכיות ושיטות לימוד מובנות)

קרני12

New member
כל השתלמות עולה סכום אחר

השתלמות אחת עולה 170 ש"ח וכל השתלמות נוספת 150 ש"ח. ישנן השתלמויות שנערכות יומיים אז הן עולות 320 ש"ח. ואלו שעורכות 3 ימים עולות 450 ש"ח.

קרני12

New member
מה-10 לאוגוסט ועד ה-12

השעות הן מהבוקר ועד 19:00 בערב. אבל זה תלוי בהשתלמות שאת בוחרת

אירית י

New member
הנה פירוט ההשתלמויות

ביום ראשון 10.8.03 משעה 9:30 עד 10:45 באולמות שונים: קטנטנים בעיניינים - . אתי גרנות וייזר תמונה וצליל באמנות - ד"ר פנינה בכר מחקי נופש - אורי ליפצין משעה 11:00 עד 12:15 יוצאים לדרך - מירב האוסמן מדע ואגדה - מיה קאליר לפתוח את השנה בכיף - רונית פלד משעה 13:15-14:30 סיפור מוסיקלי (חלק1) - ליאורה שלזינגר פגישה עם סופרת - שלומית כהן אסיף אי אפשר בלי תנועה (חלק 1 ) נעמי כפיר משעה 14:45 - 16:00 הקול מהתחלה - ליז גנור מטלופון תזמור ויצירה (חלק 1) - מירב האוסמן תנועה לגיל הרך (חלק 1) קרן רז משנה 16:15 - 17:30 צלילים מרקדים (חלק 1) - אתי גרנות וייזר בוחות יוגה ובצליל - אילאיל ועמליה בה בה בשיר (חלק 1) (מיכל חפר) משעה 17:45 - 19:00 מכל טוב ומכל הלב - רויטל חברון בוקר טוב צוהל הרחוב - אילאיל שרון דרבוקות (חלק1) עוזי נאמן עכשיו אני הולכת לעבודה. כשאחזור אכתוב לכם על ההשתלמויות ביומיים הנוספים.

ctshlomo

New member
אני מעוניינת מאוד להגיע למספר השתלמ

יות שכתבת. איך אני מתקדמת עם זה הלאה. אשמח אם תוכלי בכל זאת לרשום כאן מספר טלפון.

מאיגל

New member
המשך רשימת ההשתלמויות בכנס..ובסוף

-----ביום שני 11/8/03-------- בשעה 9:30 -10:45 האביזר ידי מוכר - אתי גרנות וייזר דרמה ותיאטרון בובות (חלק2)- אודליה שטרן מוטוריקה עדינה - נעמי כפיר בשעה 11:00-12:15 חגים עם הקטנים - מירב האוסמן צעצועי הגן - מלכה שדלובסקי תנועה יוצרת - ורד סאפר בשעה 13:15-14:30 סיפור מוסיקלי (חלק 2) ליאורה שלזינגר אני וגני- אתי גרנות וייזר אי אפשר בלי תנועה - נעמי כפיר בשעה 14:45-16:00 קול ההתחלות - רונית ולאה מטלופון תזמור ויצירה (חלק 2) - מירב האוסמן תנועה לגיל הרך (חלק 2) קרן רז בשעה 16:15-17:30 צלילים מרקדים (חלק 2) - אתי וייזר גרנות חורף מוסיקלי - מלכה שידלובסקי בה בה בשיר (חלק2) - מיכל חפר בשעה 17:45-19:00 הגוף ככלי נגינה - עידית סולקין דרבוקות (חלק2) עוזי נאמן ------ביום שלישי 12/8/03----------- בשעה 9:30-1045 יצירות מספרות - אתי גרנות וייזר דרמה ותיאטרון בובות (חלק1) אודליה שטרן משחקי נופש - אורי ליפצין בשעה 11:00-12:15 יום הולדת - מירב האוסמן גן פרטי דידקטיה וניהול - יונה לי רום הופ ולנוע - ליז גנור בשעה 13:15-14:30 קולות וצלילים-עידית סולקין ממש לקטנטנים-ליאורה שלזינגר אי אפשר בלי תנועה (חלק3) נעמי כפיר בשעה 14:45- 16:00 מס"ע - מוסיקה חובקת עולם - דורית אראל מטלופון ויצירה (חלק 3) - מירב האוסמן תנועה לגיל הרך (חלק3) - קרן רז בשעה 16:15-17:30 צלילים מרקדים (חלק 3)- אתי גרהות וייזר לרקוד עם קטנטנים - ליאורה שלזינגר לפתוח את השנה בכיף 0 רונית פלד בשעה 17:45-19:00 יום הולדת למולדת - דורת אראל לגבי הרישום: לא מתקיימת הרשמה בטלפון - כך כתוב, רק על ידי טופס הרשמה אימייל - [email protected] טלפון - 03-6447260 פקס - 03-6447262 המקום "מרכז המוסיקה" רחוב שארית ישראל 10 תל אביב יפו (סמוך לאיצטדיון בלומפילד, חנייה בשפע ללא תשלום) -------------------------------------------------------- כמו כן ב14/8/2003 יתקיימו ההשתלמויות לפי בחירה באיזור הצפון - בחיפה בבית אבא חושי רח' אבא הילל 71 חיפה

krn

New member
עוד שאלה

את מתכוונת שאותם סדנאות יהיו גם בחיפה?איך אפשר לברר פרטים לגבי חיפה? תודה מראש

lilushli

New member
באיזה מקום??.

שכחתן לרשום באיזה מקום נערכת ההשתלמות... תודה

ניסנמה

New member
עוד פרטים לגבי מקום ואולי בכל זאת

אפשר לקבל מספר טלפון? או למי לפנות? תודה!

טלגל

New member
קרני תרשמי את כל הפרטים שאת יודעת

על מקום ולמי לפנות, זה בסדר גמור, אלו השתלמויות של הרבה אנשים טובים מהתחום והן יכולות להעשיר מאד את הגננות. חבל שאני לא אהיה בארץ.......

מאיגל

New member
טליה, רשמתי כבר את כל הפרטים...

מאוחר בלילה או שאומר מוקדם מוקדם בבוקר. שבת שלום גלית

למעלה