כנס פעילים

tuty fruty

New member
כל עמק חפר לא באים

עמק חפר אומרים לא לסמים ומכיוון שבשירים של הדג נחש יש מסרים לסמים וכו'.. עמק חפר ביטלו את השתתפותם בכנס פעילים

boofy1

New member
מועצה מטומטמת...

טימטום !!!!!!!!!!! ואני מעמק חפר ד"א

Hilaloosh

New member
זה לא טמטום...

מעצבן זה כן... אבל טמטום לא... הם לגמריי צודקים! עמק חפר בתור מועצה שמחנכת "לא לסמים" לא יכולה לסתור את עצמה ולקחת אותנו למופע שאומר "כן לסמים" ... בדיוק כמו שאם אני מחכנת את החניכים שלי למשל לא לאלימות, לא הייתי לוקחת אותם לאיזה קרב איגרוף או משו כזה... עמק חפר צודקים לגמריי... אבל זה מעצבן שהתנועה מביאה אותם בכל זאת... וזה מעצבן שלכל הארץ יש כנס פעילים חוץ מלעמק חפר.. ובאמת שלא רציתי ללכת לכנס הזה בשביל הדגש נחש... תאמינו לי! כבר היה עדיף שיעשו כנס ולא יביאו אף להקה ולא יהיה שם כלום.. רק אנשים... מאשר שיביאו להקה שאומרת כן לסמים...

את מודעת לזה שאין הרבה אומנים

שאומרים לא לסמים נכון? אני לא אומרת שסמים זה טוב או רע, פשוט יש המון אומנים ישראלים, ובעולם גם, שמשתמשים בסמים. חלקם בגלוי חלקם מסתירים את זה [בקושי]. כשאני חושבת על גדולי הזמרים בעולם [לפי דעתי האישית כמובן], קשה לא לחשוב שכולם השתמשו/ משתמשים בסמים,שרו /שרים על סמים בגלוי או באופן קצת חבוי ולפעמים אפילו עלו/עולים לבמה מסטולים. אז אני רוצה להבין משהו, את וכל עמק חפר פשוט לא הולכים להופעות?

כחילה

New member
חחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיו... תגידי רואים אותך ביום חמישי? נשחזר את סצינת המגב מהועידה.

אם הצלחתי להצחיק *אותך*

עם דגש חזק על אותך, אז אני מאושרת! בהחלט רואים אותי בחמישי! אתה צועק איתי שאנן תעשה לי שיר?

כחילה

New member
מה שתרצי

למרות שאני לא ממש אוהב אותם, אם את עם דגש חזק על את רוצה שאני יצעק איתך, אז ברור שאני יעשה את זה.

Hilaloosh

New member
נכון, אני מודעת לזה...

אבל... עמק חפר בתור גוף מחנך לא מסכימה לקחת אותנו להופעה של להקה שלפני שבועיים הייתה עליה כתבה ובה היא מצהירה שהיא בעד סמים... ואני מבינה לגמריי את ההגיון שבזה... אני לא אומרת שכל הלהקות בעולם לא שרות על זה או לא משתמשות בסמים... אבל יש הבדל בין ללכת להופעה של להקה שמשתמשת בסמים, כי זאת בעיה שלה, לבין ללכת להופעה של להקה שמצהירה שהיא בעד הסמים ושרה על זה בגלוי... אני מניחה וכמעט בטוחה שלמועצה היו הרבה דיונים על הנושא הזה לפני שהם אמרו לנו שאנחנו לא יוצאים לשם.. זה מבאס, מאוד מבאס, אבל באמת שאני חושבת שהם עשו את הדבר הנכון... אז זה לא שאני וכל עמק חפר פשוט לא הולכים להופעות, אני הולכים להופעות סביר להניח של להקות/זמרים שמשתמשים בסמים ואולי אפילו יש כאלה שהולכים להופעות של הדג נחש.. אבל בתור גוף מחנך עמק חפר לא מוכנים לקחת אותנו לשם... עמק חפר= האנשים במועצה, הגדולים... לא הנוער, הנוער כן הולך להופעות...

אתם יכולים לבוא עצמאית..

רכבת לת"א ארלוזרוב [אומשו כזה] ויוצאים במנהרה[?] ואתם בגני התערוכה [אומשו..] מי שבאמת רוצה יכול לבוא [עכשיו כבר בטח לא אבל.. ממ ויכולתם לצאת עם מועצה אחרת! כמו שאני תמיד עושה

michi5

New member
מי שרוצה יכול...

לנו אישית הבהירו שמי שרוצה יכול לנסות להצטרף למועצה אחרת.. הם לא ימנעו מאיתנו ללכת... הם פשוט החליטו לא לצאת בתור מועצה...

שמעו../images/Emo70.gif

עם כל הכבוד, ובהחלט יש כבוד רב, זה באמת קצת סתירת ערכים שהתנועה שאומרת לא לסמים [ראו כללי מסגרת של מפעלים תנועתיים] מביאה להקה כמו הדג נחש - להקה שאומרת כן לסמים [כמו שהבנתי מכאן]... מה דעתכם? אמנם אני מאוד רוצה ללכת אבל זה משו דפוק במערכת בקטע הזה כאן.. לא יודעת..

michi5

New member
את האמת...

לא חשבתי על זה לפני... אבל אחרי שאמרו לנו על זה אז אני מבינה ... ואני דיי מסכימה איתך...

בשביל זה קמה מועצת החניכים

ושנה באה אני מאמינה שהם יבחרו מה יהיה בכנס פעילים.. ולא הצמר [דיי אבסורד שהם בוחרים עלזה כשאני חשובת עלזה.. הם לא נוער בכלל!
] אבל לא בוכים על חלב שנשפך! - יהיה טוב:]

למעלה