כנס פעילים

hadasbaril

New member
תלוי מתי יסתיים בנחשון.....

והאםבית הצנחן רחוק מהבימה על המים? כי אם הכול בסדר אני באה!

כנס פעילים

לאחר שהשרשור הקודם בנושא יצא מהעמוד הנוכחי, הרשתי לעצמי להעלות את הנושא שוב. אז להזכירכם, מפגש פורום מתארגן, וכרגע "נרשמו" כבר 5 אנשים: עדי, שרונה, מורן, מורוש וכמובן עבדכם הנאמן. אז מי הבא בתור?

kedeman

New member
אני מקווה להגיע לכנס

ואם אני בכנס אז מן הסתם אני אהיה במפגש

ויצמן j

New member
גם אני

לאחר טרטןרים רבים, המון תחנונים וצת שוחד לאנשי התנועה הצלחתיח לסדר הסעה (מאמי יוצא על הטיול השנתי שלי) ממאמי לרמת הגולן

מאיושית

New member
אני לא באה../images/Emo10.gif

מה לעשות, דורשים מחיר מופקע..... מאיפה הם חושבים שיש לי 120 ש"ח מיותרים

THE sky angel

New member
אממ אצלנו זה 50 גם... ../images/Emo13.gif

ממה שהבנתי זה שאני די טיפשה... מישו מוכן להסביר לי מה זה כנס פעילים...? ולמה לומדים באותו יום כשאנחנו צריכים ליסוע לת"א?..

מור...

ת"א-מרחק של שעה וחצי נסיעה. כלומר,אם הכל מתחיל ב18:00, את יכולה לצאת ב15:30 וגם לעצור בדרך... כנס פעילים- התכנסות של כל פעילי התנועה(פעילים פשוטים מדצי"ם,מדמי"ם,מדחי"ם,משצי"ם,ונראה לי שגם גרעינרים-אבל אני לא בטוח) כדי לצ'פר אותם על פועלם במשך כל השנה. לפי מה שהבנתי השנה נפגשים בתאטרון, יחולקו לנו את ה"שי"(לפני ששלוש שנים פאוץ תנועתי,לפני שנתיים עט תנועתי,ושנה שעברה שעון תנועתי...) ואח"כ הופעה של המחזמר "מאמי".

kedeman

New member
הגיעו אלי שמועות על מועצות שלא

מוציאות כמו למשל מטה אשר או מעלה יוסף ברנס ידוע לך על זה?

THE sky angel

New member
ברנס?? ומה אני ../images/Emo19.gif?????

ובכן, ממני ביקשו להביא כסף ככה שלא ידוע לי על זה... וקדם- תודה רבה!

Princess 1

New member
אשל השאיר לי היום הודעה

שהוא ינסה להגיע אבל הוא לא יודע אם הוא יוכל מטה אשר לא מוציאים אוטובוס

סלק...

יכול להיות שמטה אשר תלויים במעלה יוסף(דבר דיי רגיל והגיוני...) והם לא יודעים כמה יכולים לצאת עד שההרשמה תיסגר במעלה יוסף(ב23 לחודש)

kedeman

New member
גרעינר מסויים ממטה אשר אמר לי

בגלל זה חשבתי שמעלה יוסף לא יוצאים... ואני יודע שעקרונית מטה אשר לא יוצאים אם למישהו יוצא לדבר עם אשל.. תאמו לו שינסה להרשם דרך מעלה יוסף זה יכול לצאת לו טוב...

למעלה