כנס פעילים היה - = - =)

s h e e p i t

New member
אמ.... פיספת קצת ביומיים...

חחח... אבל טוב שנזכרת באמת היה נחמד ... היה שירי צביקה פיקה משהו משובח ביותר (או שלא) ו... זהו... אני חושבת שי... זוכר שאמרתי לך שצריך לעשות סקר חדש אז... מי יותר טמבל ממי ?! סתם סתם... תשובה ברורה מדי צריך משהו מתחכם יותר...

just stav

New member
לא הברזתי,

הודעתי מראש על העדרות מסיבות מוצדקות... והיו כאלה שאמרו שהיה נחמד... בכל אופן, עד עכשיו לא שמעתי שהיה גרוע. ומגיע לך על ההברזה מסובלנות! :) בעז- לך לגרעין!! *חיתמו גם אתם על העצומה עוד היום*
יום טוב לכולם Love סתו

רותם!!

אמרתי היום לזה עם הראש הגדול שזאת שהוא הסתיר לה היתה בכפר ביום שני.. הוא הסביר למה בעצם הוא דיבר עם זאת שהוא הסתיר לה ואז באה לכפר מונאש: הוא אמר שנורא מצחיק הקטע הזה שבמפגשים בתנועה כל האלו שנפגשו בקורסים וכו' אומרים דברים כמו "אהה! אתה זוכר אותי? היינו ב.." אז הוא ניסה לשגע אותך עם זה וגרם לך להגיד את השם שלך (בדרך של "נו.. שכחתי.. איך קוראים לך?") ואז ענית לו והוא הוציא ממך שאת מלב שרון. לפי התוכנית שלו- את היית אמורה להשתגע ולהרגיש ייסורי מצפון קשים על זה שאת לא זוכרת אותו. אמרתי לו שזה לא היה ככה. אמרתי לו גם שאמרת שיש לו ראש גדול. זהו. (זה שכתבתי את זה בנשימה אחת לא אומר שככה צריך לקרוא את זה.. אני מרשה לכם לנשום)

למעלה