כנס פעילים היה - = - =)

יעלי תעשי לי ילד!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif

איזה שווה היה!!! הכנו (צורן) שלט מאגניב שהיה כתוב בו: "יעל תעשי לי ילד!" והרמנו אותו והיא צחקה... ואז בסוף ההצגה הבאנו לה את השלט והיא אשכרה לקחה אותו!!! יעל היא המלכה הבילתי מעורערת!!!

היי כולם...

מה קורה? מה חדש? אני חייב להגיד כמה דברים... קודם כל אני ממש מתגעגע... חוץ מזה,היה ממש מדהים בכנס פעילים, וקיבלנו(אנחנו כתנועה) המון מחמאות ומילים טובות על האווירה שהייתה באולם בזכותינו... (היו ביציע עוד 90 אנשים מפנמיית הדסים) בקיצור-נתנו מחמאות... אני חייב לזוז... נדבר...

THE sky angel

New member
האמת שהיה משובח בהחלט!!

אני ישבתי ליד חברה והבן של אייל חפר *כבוד* חחח כפרה עליו =) וכל ההצגה אני וחברה שלי שרנו לו - "אני לא יכולה בלעדייך " וככד'.. הדרך הביתה הייתה מצחיקה משו אש, נגמר לי הקול אבל הוא חזר, ושוב נעלם כנראה מהקור. חיחי.. יהיה טוב!! אבל באמת ממש ממש נהניתי היה משובח בהחלט.. :) יעל היא כוסית של הלייף!! ואני הייתי עם חולצה וצעיף של מנצ'סטר עם מכנס שחור עם חוטים כזה אם מישו שם לב חיחי... =)

מאוו Boaz

New member
ת'אמת ראיתי אותך ושאלתי את

עצמי מי זאת הפוסטמה שקופצת מקדימה כל הזמן ומפריעה לי לראות חרא של הצגה

THE sky angel

New member
../images/Emo2.gif פוסטמה???

היי אל תתעסק איתי חבוב!! ותיזהר ממני!!!!!!!!!!!!!!! חו"מ שמותר לי. תשתוק. מי אתה?? ואם היא גרועה אז תסתום ואל תדבר. אין לך זכות. למה?? ככה!

היה כזה שוס!!

הרעיון עלה במהלך הפנינג מטורף שהיה בצורן היום.. רעיון שלי ושל יונתן!! היה מגניב ביותר!!

הא וכמה פרטים ששכחתי...

בדרך חזרה מהשרותים, בהפסקה, אז כמעט נתקעתי בסילבן (ה-סילבן) והמאבטח שלו דחף אותי ממנו כאילו אני איזה רוצח מסוכן... סה"כ ילד קטן ותמים עם חולצה כחולה... ואיזה מאגניבה ג'ודי כמעט כמו ב"ארץ נהדרת"

מאוו Boaz

New member
רק שתהיו בעינינים היא לקחה

את השלט וזרקה אותו לפח כי חבורה של ילדים לא מזיזים לה את השחלה!! אז תחוי אם ההשפלה של יעל שזילזלה בכם עד מאוד!!

FiFi 59

New member
צחקת על זה שזה היה רעיון גאוני

ושאתם לא חשבתם על זה! P: את מקנאה! חחחחחחחחחחח (זה יביא לי מכות בבצפר נכון?)

s h e e p i t

New member
זה היה מצחיק... לא אמרתי שלא...

משעשע ביותר... ככה יותר טוב ? ומכות ? מממ... אני יכולה להפיל אותך או משהו... למה תמיד הכל באלימות ?!

מאוו Boaz

New member
בעז זה בלי ו' יא חתיכת..

אף ורגליים גדולות!! ולא אתם צריכים להכיר בעובדות שהיא טיפשה וזונה ואפילו לא כוסית!

למעלה