כנס פסח מישהי יודעת על כנס פסח טוב, כי שמעתי שהכנס של movement יש בו 40-50 ילדים בסטודיו...
ה המיולינית New member 8/3/06 #1 כנס פסח מישהי יודעת על כנס פסח טוב, כי שמעתי שהכנס של movement יש בו 40-50 ילדים בסטודיו...
א אשכרה נולדה לרקוד New member 8/3/06 #2 המורה שלי מארגנת ת'כנס..... וזה יהיה כנס מצוין... זה לא נכון שיהיו 40-50 ילדים בסטודיו ... ב"א בת דור... אולי ביכורי העתים
המורה שלי מארגנת ת'כנס..... וזה יהיה כנס מצוין... זה לא נכון שיהיו 40-50 ילדים בסטודיו ... ב"א בת דור... אולי ביכורי העתים
F FlaSh DanCe1 New member 8/3/06 #3 לאשכרה נולדה לרקוד איזה קטע גם המורה שלי מארגנת את הכנס .. נחשי מי אני?
ק קמילה ו טיטאן New member 8/3/06 #5 תמר את בטוח לא../images/Emo3.gifאני את בטוח לא ושיפי את בטוח לא, אז יש עוד 18 בנות
ק קמילה ו טיטאן New member 8/3/06 #13 שירה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifחשבתי לרגע אם זה את א או גזר.. הצטרפת לפה?
ה הגרילה New member 8/3/06 #11 ../images/Emo204.gifאכן.. כנס ג'אז בקיסריה יומיים בין המורים עידו תדמור.. אני לא יכולה לצאת אבל הסטודיו שלי יוצא אני לא יוצאת כי אני טסה באותם תאריכים לאילת וכבר אי אפר לבל אבל זה נראלי הולך להיות טוב.
../images/Emo204.gifאכן.. כנס ג'אז בקיסריה יומיים בין המורים עידו תדמור.. אני לא יכולה לצאת אבל הסטודיו שלי יוצא אני לא יוצאת כי אני טסה באותם תאריכים לאילת וכבר אי אפר לבל אבל זה נראלי הולך להיות טוב.
H hadaskimhi1 New member 9/3/06 #14 כנס פסח... בסטודיו מחולה, עם כוכבי נולד לרקוד. ממש לגעת בכוכבים. מומלץ...
א אלולית New member 9/3/06 #15 אפשר עוד פרטים בבקשה.. האם את יודעת משהו בנוגע לכנס ... איפה זה יהיה ? כמה יעלה? תודה על העזרה