כנס פסח 2005

כנס פסח 2005

היה ענק!!!!!!!!! רק חוויה אחת שאני רוצה לשף אותכם בה.... תמיד בבצפר כשיש טקס או משהו ושרים את ההמנון תמיד יש ילדים שצוחקים, מזלזלים, מדברים ומפריעים. בכנס הזה ביומיים הספקנו לשיר את ההמנון פעמיים וזה היה פשוט ממש מרגש. פעם ראשונה בעצרת שזה היה ממש מגניב ופעם שניה במסדר של מחוז חיפה לפני העליה לאוטובוסים. הכי ריגש אותי פעם שניה. שרנו בלי מוזיקה ובלי כלום, כולם שרים בקול גבוה ובראש מורם והרגשתי גאווה, הבנתי אהבת הארץ מה היא!!! חוץ מזה הכנס היה שולטטטטטטט הכרתי מלא אנשים למרות שאני לא זוכר אותם חחח ובלילה היה הכי מצחיק בעולם עם המשצים ממוצקין ומירושלים! והירושלמים האלה שיהיו בריאים איזה עוינות חחחח אני וחברים שלי כזה באים אליהם והם על יד המדורה אוכלים עוגה ואני מבקש חתיכה ומתנפלים עליי אתה לא משלנו וכל זה למרות שזה שחגג יומולדת הרשה לי חחח ואנחנו כזה מטיילים שם וישר קופצים עלינו מי אתם?! אתם לא משלנו לכו מפה! רק ליטל שני ואלמוג היו סבבה חחח והמוצקינים האלה שהביאו גדוד של איזה 100 איש שיהיו בריאים...גם אנשים מצחיקים חחח איזה אוהל, קניון לא אוהל הם הביאו ובמדורה ועם האוכל הטעים הזה. פיתחתי חסינות לג'וקים בכנס!!! יש!!!! טוב אני אפסיק לחפור אני פשוט עכשיו סתם כולי שמח עדיין ואנרגטי כזה...

הלו הלו בן אדם!

אנחנו לא מפחידים!!!! מחוז ירושלים שולט!!!! אני שמחה שנהנת איתנו או עם חלקינו... תזכור ירושלים זה אכות! ושתצא בעזרת ה לסיו"ון תראה את האיכות מדברת! סיון

רק תיקון קטן - מחוז חיפה שולט!!!

ואת לא יכולה להגיד שלא כי בטקס שמעו רק אותו...ואת לא יכולה להכחיש שהתחלנו לצעוק: "חיפה...חיפה...חיפה...חיפה" האדמה רעדה.... אממ את מכירה את ליטל?

ophirein

New member
אההההההההההההה

זה לא פייר!!! אתם באים במסות - בעיקר המוצקינים שבכם!! זה עם שלם בפני עצמו!! אבל כמובן מה שחשוב זה לא הכמות אלא האיכות!!!!!
אז קבל תיקון - מחוז ירושלים שולט!!

חחחח המוצקינים האלה

בכנס ארצי אתה רואה אותנו ביחד מאוחדים אבל בתוך המחוז אנחנו במלחמה חחחחחח אני מקרית ביאליק....אז איזה יריבות יש בינינו חחחח אבל הכי הצחיק אותי...כשהיינו בניצנים ביום הראשון ושמענו את הסיפור של המקום...ישבנו על הדשא מלא מלא משצים בסוף בא מדריך ואמר...רק משצים מוצקין לקום וללכת לעץ ההוא שם... חחח במכה שני שליש מהילדים קמים והולכים חחחח ונשאר רק קומץ קטן כזה שהתחלק גם הוא למלא ערים....חחחחח ושתבין...חיפה הרבה יותר גדולה ממוצקין ויש לה פחות משצים, ביאליק אותו גודל כמו מוצקין ויש לה פחות משצים...בסוף יהיה להם מחוז משלהם..מחוז מוצקין זה כמו ירושלים...יש להם מחוז רק עם 60 משצים...במוצקין יש איזה 200 אבל אצלינו כל אחד איכותי יותר מהשני....האיכות פורצת לנו מהאזניים... גוטליב הזה חחחחח צחוקים

ophirein

New member
כל מה שאתה אומר נכון!!!

חוץ מזה שאנחנו 60 - אני מבקש - אנחנו 77!!! כפיים - שיא יציאה בפסח אי פעם
אצליכם כל אחד יותר איכותי מהשני, ואנחנו יותר איכותיים מהכי איכותי שלכם!!
(קח הכל ברוח טובה, אני לא פה כדי לריב
) אני עברתי קורס ארצי נסיוני, ועברתי אותו עם מוצקינים, ומתוך ככה 150 אנשים של הקורס, 57 מהם היו מוצקינים!!!! היו גם קרית ימים, אבל המחוז שלכם היה היה השולט, אבל אנחנו (מחוז ירושלים) באנו 11 (12 אבל אחת נקעה את 2 הרגלים באמצע), ויצאנו עם אותו מספר מצטיינים כמוכם

רואה!

רק ירושלמית יכלה לנקוע את הרגל...מחוז חיפה לא נקעו לא רגל ולא נעליים - ב ג ל ל ה א י כ ו ת שלנו.

ophirein

New member
../images/Emo123.gifאתה לא תצא מזה../images/Emo151.gif

רק למחוז חיפה יש את הרצון לצחוק על כאבים של אחרים!!!
אתה מדריך, ולא תבוא לחניך שנקע את הרגל, כך אני מניח, ותגיד לו זה בגלל שאני יותר טוב ממך!! וחוצמזה - סיכוי קלוש מאד שחבר'ה מהמחוז שלכם לא פרשו מהקורס באמצע!!!

טוב...אני מפסיק את הויכוח חסר

הסיבה והטיפשי הזה פה! נ.ב. רואה! רק משצ איכותי כמו במחוז חיפה יכול ככה להתעלות על עצמו ולהפסיק ויכוח מיותר

Bassman

New member
חיפה וירושלים זה אחלה

אבל צפון שולטים. ויש לנו את אחוזי הזיונים הכי גבוהים בכל הקורסים והכנסים אי פעם (בעיקר בזכותי)

אופה אופה שומר על הפה שלך!

א. בתור אחד שרוצה להיות מנהל אתה מדבר מגעיל!!! ולא לרוח המשצים נשמה פלצני אין מה לעשות!!! ב. מחוז ירושלים השנה יצאו לקורס 160 כללי ודתי 89 ואני יכולה להגיד השאכות מדברת בפני עצמה... ג.נשמה אנחנו לפחות מכירים אחד תשני לפחות אנחנו חברים טובים אני יצאתי בתור משבית למחוז שלי ואין הם מדהמים ואני מהקורס הדתי ואתה פשוט לא יודע איך הם חברים טובים אצלכם עזוב שלא מנסים לאחד את הדתים והחילונים אין תמושג הזה קירוב לבבות... כל דבר אתם עושים נפרד אתם איזה מליון ילדים ואתם לא מכירים אחד תשני בגרוש!!!!!!! אצלינו מכירים את כל המשבים ואצליכם מי בכלל יודע מי זה מי... וכמה פרחות שלא נדבר חחחחח קיצור כמות כמות אבל אין איכות!!!! קיצור תרגע ודבר יפה ותכבד את מי שמגיע לו כבוד ואל תדבר שטיות!!! ירושלים כבוד!!! כי אנחנו תותחים חחחח

ophirein

New member
מ.א.נ.ב.

והכוונה כמובן ל-"מישהו אחר נזכר בסוף" התעסקת עם משגיחת הכשרות של המאהל ((בנים)|||||||||||||(בנות)) ובשבילה לדבר כמו שדיברת זה לאכול
בפסח!!!

Bassman

New member
זה פורום של צעירים

זה אפילו בראשי תיבות ואנחנו מקללים למה לשחק אותה?

Bassman

New member
חחח

אל תשכחי שהפורום הוא פורום למדריכים הצעירים. צעירים. כן, יש הרבה שטויות בקורסים וגם זה חלק מהפורום, סוג של אווירה כזו. מסכים איתך שצריך לנסות לאחד את הדתיים והחילונים. אל תקראי לי נשמה בבקשה
אני חושב שהבעיתיות באיחוד הקורסים היא דווקא אצל ה דתיים. אנחנו מליון ילדים ואנחנו מכירים אחד את השני מעולה. אני בקשרים עם הרבה מאוד מהאנשים שהיו איתי בקורס. קשרים טובים. טוב עכשיו אני סתם מתנהג כמו אידיוט. לנסות להוכיח שהחילונים פחות טובים מהדתיים?... טוב בהצלחה ומחוז צפון שולטים. אני לא מדבר מגעיל, אני מדבר נורמלי. ללכלך על פרחות ועל מחוז שלם זה לא פחות גרוע

פחחחחחחחחחחח

שתיהיה בריא מה אני יגיד לך... ואל תדאג אני לא יקרא לך נשמה... אני שמחה שאתה בקשרים עם הרבה אנשים מהמחוז שלך... אין לי כוח להתווכח עכשיו אז תחשוב מה שבא לך... אה ובקשר לפרחות... אני אחרונה שילכלך עליהם.. יש לי פוול פרחות בבצפר והם אחלה... וכנ"ל על הערסים!!!! קיצור חלאס לשפוט... שיהיה לכולם שבת של קדושה אמתית... סיון

Bassman

New member
אני לא שופט../images/Emo13.gif זו את

וגוף ראשון עתיד א-לא-י'. זה משגע אותי ופחות ...

למעלה