כנס פסגות

דרור4

New member
חופשי. ותר על חנ"ג

אני בסדר תודה. האמת היא שאין לי מושג איך זה הולך בפואה אבל אם זה כמו ברגיל, אז התור לקורסי חנ"ג הם ענקיים, והרישום אליהם נגמר ממזמן. בד"כ לוקחים אותם בשנים האחרונות, כי זה גם הולך לפי יתרון למי שיש לו יותר נקודות זכות... בקשר לקורסי בחירה: ממש אין לי מושג. אבל כדאי שתקל עליך את השנה הראשונה, ועל תעמיס. אתה נכנס למשהו חדש ואתה צריך לבחון את מידת העומס הרצוייה. יש לך מספיק זמן להשלים אח"כ... יותר ממני אפילו
שמור על קשר אחי.

דרור4

New member
מה לשעות...

שמע, רפואה זה משהו אחר לגמרי... בקשר לחדר כושר: נשמע טוב- אם זה בחינם. (למרות שאני יותר עושה פעילות דינמית: כדורסל, ריצה) יש לא רק באולינג... יש גם רכיבה על סוסים, שזה משהו ענק ליפול עליו. רק שצריך להירשם היום, ומקבלים את זה מתישהו בשנה השלישית או הרביעית.

Johnny the Doe

New member
רגע, אתם תלמדו בת"א?

כי אם כן, אז כדאי שאיידע אתכם שקורסי הספורט הם כבר לא חובה החל מהשנה הבאה (לפחות ככה אמרו לי כמה וכמה אנשים).

דרור4

New member
כנס פסגות

השעה כבר חצות וציפיתי לראות תגובות של אנשים אחרים כבר קודם...שיהיה.
אז היום נפגשנו 34 משתתפי מחזור ד´ בטקס החגיגי. אז קודם כל, החלוקה היא אכן 23 טכניון 11 את"א. וסה"כ יש 6 בנות ו5 מהן בטכניון (כיף לנו
). נאמו כמה מבכירי העסק, לא משהו רציני. הרבה מידע לא קיבלנו שם. חוץ מאחד שהתעקש להסביר לנו את ראשי התיבות שיש: מפא"ת, אמל"ח, ובסוף כן-כן גם צה"ל. הייתה שם דיקלה, המנהלת העסוקה, שכבר נמאס לה משיחות הטלפון. והיה סרט קצרצר, וגם תזמורת חיל האוויר, וכיבוד. הביאו לנו גם אנשים מפסגות א´, רק שלא כל-כך שאלנו אותם שאלות, כי הרוב כבר ידענו מראש. האמת היא שעיקר האירוע היה חברתי... והחברה נעמה לי עד מאוד. נפגשנו פנים מול פנים כל אנשי הפורום... והחברה סבבה. שאר האנשים גם. גיליתי את הסיבה לכינוי של WOODY אבל אני לא אהרוס לך
. למרות המאמץ של סבטה החברה לא דומים לציורים אבל לא נורא. רובנו נהיה במעונות יחדיו, וזה יהיה ממש נחמד. אני מציע לשמור על הקשר האינטרנטי עם החברה מאת"א, עד הטירונות לפחות. רות, עבור.

Gal K

New member
אני ועוד 10 הולכים ללמוד בת"א

אז בשמם ובשמי - תודה.

greenguy2002

New member
רק 34...???

חשבתי שדוחפים את זה לכיוון ה-40... 5 בנות?!?!?!? לנו יש רק אחת(מ´, לא שאנחנו מתלוננים אם את קוראת את זה..
). בהצלחה חבריה! גרין...

דרור4

New member
אנחנו מרוצים...

אבל זה עדיין יחס לטובתן... ובת"א זה אחת על כל העשר...

greenguy2002

New member
פשש מסכנים....

כולי רחמים על ת"א, אחת ל-10... אצלינו בת"א זה אחת לאינוף כי אין...
ובטכניון אחת ל-23...

למעלה