כנס עולמות!

כנס עולמות!

כנס עולמות מתקיים זו השנה השנייה באותה המתכונת המוצלחת מהשנה שעברה, בהשתתפות האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, מועדון סטארבייס 972, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. השנה יתקיים הכנס במדיטק בחולון, בתאריכים ב16-18/04, בחוה"מ פסח, בשיתוף עיריית חולון, ויעסוק בנושא שסובב את הז'אנר כולו - גורל ובחירה חופשית במדע בדיוני ופנטסיה. השנה אנו שמחים לארח בעולמות 2006 את אורחי הכבוד - השחקנית קלאודיה קריסטיאן, המוכרת בארץ כקומנדר סוזן איבנובה מסדרת הקאלט "בבילון 5", ודין האגלנד, שהופיע ב"תיקים באפלה". קריסטיאן והאגלנד יתארחו בכל ימי הכנס, יקיימו מפגש שאלות-תשובות ואירוע צילומים וחתימות, כשגולת הכותרת של הכנס היא מופע הסטנד-אפ המצליח שיעלו ביחד, " Q vs. Janeway ". לפרטים נוספים, אתם יותר ממוזמנים לפנות לאתר שלנו, www.olamot.org. מקווים לראותכם בכנס, סגל עולמות.

subatoi

New member
תגדיר "לדבר הזה".

לאירועים עם קלודיה כריסטיאן - נראה לי שכדאי להזמין

kinspirit

New member
וכמוכן אותי

סביר להניח שעל הבמה, יכול להיות שאפילו פעמיים (אבל הפעם השנייה היא לא של סטארגייט לשם שינוי).

סלמאק

New member
או שהעיפו את האייקון של העגבניה

או שלא מצאתי אותו... בכל אופן, עליי להיפרד מכם לזמן מה, אני לא אהיה כאן 3 שבועות. היום קיבלתי ריתוק Iרותח מזעםI. אבל למזלי לא קיבלתי יותר, כי זה יכול היה ליפול על מועד הכנס.

Nogmor

New member
חחחחח

כישרון... בפז"ם שלך אתה כבר אמור להיות מומחה בהוצאת גימלים, לא?

lenin972

New member
אתה פשוט חייל סמרטוט ../images/Emo3.gif

אתה תופס חזק את הקטע של הריתוקים הא? חבל, זה אומר שלא תבוא ביום חמישי? כי זאת בערך הזדמנות אחרונה להגיד שלום. ולך תדע אם אני אחזור, ראית מה קרה לדניאל באזור ההוא...

subatoi

New member
בטח שתחזור.

אתה לא יכול בלעדינו
רגע, אז לא תהיה בעולמות? קלודיה, וכאלה?

subatoi

New member
רגע, ומה עם רוג'ר ווטרס, או איך

שקוראים לו? גם אותו תפסיד? אולי תבטל את הנסיעה וזהו?

lenin972

New member
תגיד לי אתה מנסה להרוג אותי?

אתה יודע באיזה מצב בן אדם נמצא שבוע לפני שהוא טס לכ"כ הרבה זמן? איך אתה מעז להפעיל עלי לחץ?! הכל בצחוק כמובן, אל תדאג, אני גם אתן פה ושם איזה הודעה בפורום, אולי אפילו איזה תמונה או 2 אם זה יסתדר (ולך תדע, אולי אני אפילו אהיה באיזה כנס, אחרי הכל ראית את טרקיז 2, היה כנס בברזיל).

nzkiwi

New member
אני אולי... ../images/Emo4.gif

זה תלוי אם אני ימצא עבודה עד אז או לו...

subatoi

New member
אז אל תמצא ../images/Emo3.gif

חוצמזה, שאפשר לצאת מוקדם, להתפלח, להוציא גימלים, לברוח, להתפטר. "מציאת עבודה" זה לא כזה סופני. חוצמזה, פשוט תודה שאתה לא רוצה לראות אותנו. אנחנו נבין.

למעלה