כנס עולמות 2005!!!

כנס עולמות 2005!!!

פסח הוא לא רק אביב, פריחה וחופש ממוסדות הלימוד, פסח הוא גם כנס עולמות 2005. להזכירכם, הכנס יתקיים בתאריכים 26-28 באפריל, בסינמטק תל אביב ובאשכול פיס הסמוך לו והוא תוצאה של שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, מועדון סטארבייס 972, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. השנה מתמקד הכנס באותם סיפורים אשר משחר הימים סיקרנו את האנושות והפיחו רוח בדמיון האדם - המיתולוגיות והמיתוסים. כל חובב מדע בדיוני ופנטזיה ימצא את מקומו בכנס עולמות. במיוחד בשבילכם דאגנו למגוון רחב של אירועים אשר ישאבו אתכם אל תוך העולם המסתורי של המיתולוגיות. ראו הוזהרתם - ברגע שתכנסו, לא תרצו עוד לעזוב. במיוחד היום, כאשר עתיד יקום מסע בין כוכבים לוטה בערפל, חשוב מתמיד להראות נוכחות ולהצדיע לסדרות האהובות אשר ליוו אותנו לאורך שנים. כנס עולמות 2005 עושה בדיוק זאת, עם הקרנות פרקים נבחרים מכל חמשת סדרות היקום. בין ההקרנות השונות, תוכלו להנות מהרצאות מגוונות – הרצאה אשר תעשה סדר (אחת ולתמיד) בדרגות השונות במסע בין כוכבים; הצדעה לג'רי גולדסמית, האיש שמאחורי המוסיקה במסע בין כוכבים ופאנל מסע בין כוכבים אשר בו תוכלו לשמוע את העדכונים החמים ביותר מהמאבק העולמי להצלת אנטרפרייז, ולדון במה ניתן עוד לעשות. כל זאת, ועוד שפע אירועים, רק בכנס עולמות 2005. כמו תמיד, בלובי הסינימטק ובלובי אשכול פיס תוכלו למצוא שלל דוכנים למוצרי מדע בדיוני ופנטסיה. כפי שהונהג בכנסים קודמים יוצב במקום דוכן יד שניה בו תוכלו למכור ספרים משומשים ומוצרים אחרים מתחום המדע בדיוני והפנטסיה. מומלץ להוריד את טופס מסירת פריטים לדוכן מאתר הכנס לפני ההגעה לכנס ולהביאו מלא עם כל הפרטים לדוכן. כמו כן, מומלץ לקרוא היטב את תנאי השימוש בדוכן יד שניה המופיעים בטופס. שימו לב, כבר עכשיו ניתן להזמין כרטיסים לאירועים באשכול פיס. כל שעליכם לעשות הוא לגשת לאתר הכנס... שאלות? כתבו אלינו - [email protected]

נו חבר'ה, מי בא לכנס../images/Emo35.gif

לצערי נראה לי שאני דווקא לא יכולה ממש להוות דוגמא אישית לעניין השנה... שעות המינימום שאני אמורה לעבוד בחוה"מ הן 7:30 עד 14:30. אבל מסתמן כרגע שהבוס הנפלא שלי רוצה שנשאר עד 18:00, לא פחות.
בעסה!! אז מי בא?

CaptainOok

New member
כנ"ל../images/Emo13.gif

נתראה בכנס! אני אהיה זה עם התג "אחראי מתנדבים"

ygeva

New member
יופי אז אם אתה שם אני לא בא

זה או אני או אתה. העיר הזאת לא גדולה מספיק לשנינו.

Bufreak

New member
אם ירצה הג'וס - אני.

כלומר, יש סיכוי שאני אוכל להגיע. אז תחזיקו לי אצבעות ואצבעים
. דוד.

למעלה