כנס סטארגייט ישראל

כנס סטארגייט ישראל

אני מעונין לדעת אם ומתי יהיה כנס של מעריצי סטראגייט ישראל תודה למי שידע

noobster

New member
נתארגן גם נתארגן....

יש הקרנה ויש הרצאה... http://olamot.starbase972.com/ יום רביעי שעה 1800 - S10E03??? טוב נגיד.. חמישי 1900 - פילקים 2100 - הרצאה של האחת והיחידה - kinspirit 2200 - S10E01 - טוב נו...

סלמאק

New member
אפשר לפני ההקרנה של הפרק ביום ד'

לא? נגיד ב- 16:00... פשוט כי ב- 20:00 יש את אירוע הקריוקי "לשיר בכל 'הכוח' ", לא כדאי לפספס. ולא נראה לי ששעה תספיק לנו... (במיוחד לאור העובדה שיש את אלה שמאחרים). בלי שום קשר: רק עכשיו אני קולט שההקרנה של פרק 3 באה לפני פרק 1... צריך לדאוג שיחליפו בין השניים. (ואולי לארגן צפייה עצמאית של פרק 2)

kinspirit

New member
אז זהו

שאני אישית ככל הנראה אגיע רק ביום חמישי, אז אני אשמח אם זה יהיה אז... (שלא לדבר על זה שמבחינה הגיונית כולנו נגיע ביום חמישי כי יש הרצאה של סטארגייט *שיעול* *שיעול*, כך שיהיו יותר חבר'ה להפגש).

subatoi

New member
פססססט!

|לוחש| באחד המרתונים הליליים, נראה לי של יום ג' בלילה, יש שני פרקים של אלף
(שנים שלא ראיתי), שני פרקים של מנהרת הזמן
(עוד יותר המון שנים שלא ראיתי) ושני פרקים של זינוק לאתמול
(פחות שנים שלא ראיתי).

kinspirit

New member
אז זהו (2)

1. מנהרת הזמן וזינוק לאתמול יש לי בDVD בבית לראות
אבל כן, אלף יכול להיות נוסטלגיה חמודה. מה גם שהפרקים שהם מפרסמים כרגע לזינוק לאתמול הם לא בהכרח מהטובים של הסדרה (מי בכלל בחר את הפרקים האלה ספציפית?!). מי שבאמת רוצה רשימה של פרקים טובים של הסדרה לראות מוזמן לפנות אליי. 2. לצערי הרב יש לי טראומה מהמרתון הלילי האחרון שהייתי בו (כנס פרידה מאנטרפרייז) ואין סיכוי שאני נשארת למרתון לילי נוסף (not a pretty sight לצערי). 3. כפי שציינתי, אני ככל הנראה אגיע רק ביום חמישי, עקב עבודה וכדומה.

Iced Hammer

New member
כרגיל אני הולך להיות מרותק...

לדוכן ... אז אני שוב נאלץ לבקש שזה יהיה ליד הדוכן...

למעלה