כנס ניצנה! תגידו מי יוצא לכנס? אני ועד 4 ח'ברה רוצים להצטרף לאיזה קיבוץ? למי יש עוד מקום?
B brozky New member 18/12/05 #1 כנס ניצנה! תגידו מי יוצא לכנס? אני ועד 4 ח'ברה רוצים להצטרף לאיזה קיבוץ? למי יש עוד מקום?
מ מכורה לפיתוי שלך New member 19/12/05 #6 זה תלוי בהרשמה כמה שאני זוכרת.. לא עניין של מקום.. פשוט אם נירשמו כבר זה יכול להיות בעיה
B brozky New member 20/12/05 #7 אז מי יוצא בסוף לכנס ניצנה? תגידו לי שאני יחפש אותכם בכנס אני מאמין שאותי לא צריך לחפש ושכולם ידעו שאני זה ברוצקי חחחחחחחחחחחח
אז מי יוצא בסוף לכנס ניצנה? תגידו לי שאני יחפש אותכם בכנס אני מאמין שאותי לא צריך לחפש ושכולם ידעו שאני זה ברוצקי חחחחחחחחחחחח
מ מכורה לפיתוי שלך New member 20/12/05 #8 תהנננננה ותקוו שהחולצה שלכם יפה.. שלנו הכי סתמית בעולם וכולה סגולה ותביאו חולצה או משהו לקשור על הכסא של האופנים... כל כך יכאב לכם ביום השלישי... איי וויי.. ותצללם!!(נוף הכוונה.. לא רק אותך ) תחפש את נען.. הם בטח יהיו שם.. אל תזכיר אותי
תהנננננה ותקוו שהחולצה שלכם יפה.. שלנו הכי סתמית בעולם וכולה סגולה ותביאו חולצה או משהו לקשור על הכסא של האופנים... כל כך יכאב לכם ביום השלישי... איי וויי.. ותצללם!!(נוף הכוונה.. לא רק אותך ) תחפש את נען.. הם בטח יהיו שם.. אל תזכיר אותי
מ מכורה לפיתוי שלך New member 20/12/05 #10 לא../images/Emo10.gif אני מבקשת יפה מספיק אני מקבלת פרצופים מוזרים שאנשים משום מקום אומרים שהם יודעים מי אני כי דיברנו באיי סי וכו'... לא רוצה
לא../images/Emo10.gif אני מבקשת יפה מספיק אני מקבלת פרצופים מוזרים שאנשים משום מקום אומרים שהם יודעים מי אני כי דיברנו באיי סי וכו'... לא רוצה