כנס ניצנה

מאיפה אתה מהעמק בדיוק?

אממ... אני אישית דיי מסכימה שהצבא והממשלה אחראים לכיבוש ושבגלל הכיבוש יש הרג בשני הצדדים. אני גם חושבת שמה שהוא אמר זה דיי שטיפת מוח, אבל... אין לי בדיוק מה להגיד חוץ ממה ששאלתי בנושא ומזה שהאנשים בעמק איכותיים ביותר! ואגב, בטח גם אני הייתי נרדמת בנאום של מופז...

הטלפון של התק"מ...

בעקבות העצה של מעיין התקשרתי וביקשתי שישלחו לי חוברת ש"ש הם לא היו ממש נחמדים אבל לא נורא 03-6925260

RMXXX

New member
לפני שזה מתחיל

בבקשה אל תהפכו את זה לדיון פוליטי, אפילו שיש לי הרבה מאוד מה להגיד, אני לא חושב שזה המקום המתאים...

go golan go

New member
כנס ניצנה

טוב, אז ככה. אני יודעת שאנחנו בבני המושבים, אבל בכל זאת- אני קיבוצניקית, ויש עוד הרבה, וחוצמזה, היו הרבה מושבניקים בכנס! ועכשיו לעיקר.... אני עוד לא ראיתי עיתון, כי חזרתי לפני איזה שעתיים וההורים שלי קוראים 'הארץ' ולא כתבו שם על הכנס. בכל מקרה, אל תאמינו לתקשורת!!!! איזה זבלים!!!! ביום שלישי בשעה שתיים בצהריים (בערך) נפגשנו עם שר הבטחון, שאול מופז. הראשונים שיצאו בדרכם לכנס יצאו בשעה 12 בלילה, ככה שאנשים היו פשוט עייפים (אתם יודעים איך זה...). אני חושבת שאלו שככבו בכתבה הם מהבצפר שלי- אבל באמת, אי אפשר להאשים אותם- הם יצאו מוקדם בטירוף!

kedeman

New member
תביא לי!!!!

ד"א אנשים פה אני עושה תוכנית רדיו לבגרות על שנות שירות אני מאוד אשמח לקבל עזרה מכמה שיותר מכם!!! אני צריך כרגע מידע על שנות שירות ובעתיד אני אצטרך לראיין אנשים

go golan go

New member
המשך...

קיצר, היה נפלא! היו קבוצות דיון עם צוערים (או צוארים... אין לי מושג איך כותבים את זה...) בבה"ד 1 בנושא של קצונה ותרומה למדינה ולקהילה. קיבלנו את השניים הכי חמודים וישבנו איתם עוד איזה שעה אחר כך והמשכנו לדבר בנושא... קיבוצניקים שולטים!!!!

go golan go

New member
חרובי! אתה רקוב!!!!

היו כל כך הרבה חבר'ה מעמק יזרעאל! יכולת לבוא!

מ ו ר ע ל

New member
אני לא רקוב!!!

מה איכפת לי מעמק יזרעאל?! ממש לא מעניין אותי ניצנה וחפירות על הצבא! טיול אופניים?! אני מעדיף טיול חנוכה! ואני לא יוותר על טיול חנוכה בשביל כנס שנות שירות!!! יש?!

kedeman

New member
אה? מה?

מה קרה שם? מה לא קרה שם? מה היה אמור לקרות אבל קרה אחרת או כל ניסוח אחר ועוד דבר איך היה בשוק? יש לך מלא חוברות ופלאיירים?

מ ו ר ע ל

New member
הייתה כתבה בעיתון...

שראו את מופז מדבר וכל מה שעניין אותם זה אנשים שישנו בקהל אז אמרו שהוא דיבר ושאנשים ישנו זה בערך הייתה מהות הכתבה...

go golan go

New member
תראו היום חדשות בערב בערוץ 1

אני יודעת שאנם לא רגילים לראות ת'ערוץ הזה, אבל תהיה שם כתבה על הכנס (לפחות אמורה להיות...)

kedeman

New member
ראיתי את הכתבה

לא אמרה לי הרבה חוץ מזה שכמו שנראה לי ראש התנועה הקיבוצית הוא אידיוט ובכתבה שהיתה לפני שנה הוא אמר את אותו דבר (גם אז היתה כתבה)

just stav

New member
לי מגיע?

*גם אני רוצה אהבה*
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה