כנס משתחררים

Tomish

New member
כנס משתחררים

אז מה בעצם קורה שם? שווה ללכת ? מה יש שם ? במידה ואני לא רוצה ללמוד בשנה הקרובה ולא רוצה לעשות מועדפת וכל זה שווה עדיין ללכת?

Gilad200

New member
כן גם אני הלכתי

בהתחלה יש הרצאה שמסבירים לך בדיוק את כל החובות והזכויות שלך בתור חייל משוחרר. אתה מקבל עלונים כאלה ששווה לשמור עם מידע על כל מה שצריך לדעת. אחרי זה יש אולם עם מלא דוכנים של חברות פסיכומטרי/סללולרי/לימודים/עבודות שנותנים לך מידע נחלקים חוברות ומציעים לך הנחות. זאת אחלה דרך להשוות בין מוסדות לימוד וכל מיני חברות ועוזר בעתיד לקבל החלטות חשובות. שווה מאוד להירשם לפסיכומטרי בכנס משתחררים כי יש אחלה הנחה, אבל כמובן שאתה צריך להיות בטוח שאתה באמת רוצה קורס ולא להירשם לפני שיש לך תוכנית לאחר השחרור. עוד דבר שכדאי לדעת...כשתרד מהרכבת מלא סוכני מכירות שלא קשורים לכנס ידחפו לך מתנות קטנות וינסו להחתים אותך על כל מיני טפסים ,לבקש את הפרטים שלך, ולהציע לך כל מיני עבודות והצעות...תשקול כל דבר שאתה חותם עליו ואל תאמין לכל מה שמספרים לך. לי אישית לא היה מושג למה אני הולך , ואיך שירדתי מהרכבת קפצה עלי איזה בחורה בלונדינית במיני וסטרפלס כחולים עם כובע מלחים, הביאה לי קונדומים ומצית כזאת שכתוב עליה "MAKA", אמרה לי לבוא אחריה (אני כמובן הלכתי אחריה מאושר וטוב לבב) והיא הביאה אותי לאיזה דוכן עם ערמה של קונדומים וסוכני מכירות שניסו להחתים אותי על טפסים לעבודה בחו"ל... אני נתתי פרטים כמעט לכל אחד שביקש, אני די תמים , לא יצא מזה שום דבר רע אבל עד עכשיו מתקשרים אלי כל מיני סוכני מכירות שמנסים להציע לי דברים... חוץ מזה, אתה מבזבז יום על חשבון הצבא שזה תמיד כיף, ואני אישית גם חתכתי הביתה בסוף הכנס :] בהצלחה.

למעלה