כנס מחזורים

כנס מחזורים

מס´ שנים אחרי הלימודים, הם נפגשו כולם, חלק הגיעו עם הילדים, והיה שמח באולם. הבחנתי בה מרחוק, עם הצאצאים והבעל, רציתי אליה: "מותק" לצעוק, ולפתע חשתי בעיטה בנעל, לידי היא ניצבה, בחצאית פרחונית, קיבלתי חיבוק מלא אהבה, היא תמיד היתה חושנית . . בא לך להזדיין, כמו בימים עברו? שאלה בחיוך מתנוך לתנוך בזה אתה הרי מעולה, היא אמרה, והרגשתי את הזין מעט עולה. אמרתי לבעלי שמיד אשוב, בממזריות אל בטני שלחה יד, אז . .בוא נקפוץ למקום הקבוע לסיבוב של חפוז . . . ונחזור מיד. היא הלכה לה לשם, למקום הקבוע, ואחרי רבע שעה, החפוז הוגשם, ושבנו יחדיו לאירוע

ביגבן

New member
אם הייתי יודע...

לא הייתי מפספס בקביעות את כנסי המחזור שלי

הוא היה...../images/Emo8.gif

הילד הרע בשכונה הבריון בחבורה לזקנה שמעבר לכביש שם במיטה עכביש את החתולים שברחוב היה צובע בצהוב בכתה תמיד עמד בפינה כי הציץ לה מתחת לשמלה ואני המשקפופרית הקטנה תמיד היה לי למגן ועזרה במסיבות רקד איתי סלואו צמוד והצמיד אותי חזק לעמוד הוא היה הגבר הראשון בחיי שביתק את בתוליי עברו להן שנים רבות ואני מאז הפכתי עולמות פגשתיו בכנס מחזורים עם אשתו והילדים מרכיב משקפיים הכרס משתפלת מעל המכנסיים קרץ לי בעיניים סימן לי בידיים בואי אחת ושתיים ונעשה חיים בשניים ואני צחקתי בליבי איך פעם הוא ריגש אותי מסרתי לו ליבי והוא זנח אותי קיבל את מלכת הכתה אותה פולניה שהיום עושה לו טובה ולפעמים נכנסת איתו למיטה. לילה טוב ושבוע נפלא מכורה לאהבה.

לילה נפלא

היית בחופשה? איך היה? חיפשתי פנטזיה כזו ששוה אורגזמה מילים שילהיבו חרוזים שיעמידו והנה בשעת לילה מאוחרת או בקר מוקדמת מצאתי אותה מלאה אדרת כתובה ע"י אותה גברת ברוכה השבה

ואני כולי יצירה...../images/Emo7.gif

מחכה לתגובה של גבר מוכשר עד לקנאה והוא נעלם והשאיר אותי חמה מיוחמת ומזיעה.

ronbo

New member
ומה עם הפולני שלך

מכורה לאהבה - אהבתי מאוד אבל השאלה היא האם לך טוב עם הפולני שלך והאם הוא מרגש אותך כמו שריגש אותך הילד הרע בשכונה. כיף להיזכר בפעמים הראשונות בבתוליות שהייתה - אין מרגש מזה

ronbo...../images/Emo8.gif

אכן, כייף להזכר בנעורים, זה צובע לנו את החיים, אגב, לי לא היה פולני. שמחה שאהבת, תודה. מכורה לאהבה.

למעלה