כנס יוצאי בוקובינה

רקלרקל

New member
כנס יוצאי בוקובינה

האם יש למישהו תוכנית מפורטת של שני ימי הכנס - נושאי וזמני ההרצאות ? בתודה מראש.

רקלרקל

New member
תודה,רבה לזה היגעתי

אבל אני מעונינת, אם יש בכלל - את הפירוט המדויק של נושאי ההרצאות עם לוח הזמנים. ביקשתי גם מהם - ועדיין לא קיבלתי תגובה.

bilen

New member
ניסיתי לעניין את אמא שלי, אבל אמרה

שאם היתה באתר רשימה של שמות האנשים שנרשמו - יכולה היתה לראות אם יהיו אנשים מהסביבה שלה או כאלה שלא ראתה הרבה שנים. במצב הזה - היא לא רואה עניין להשתתף.

רקלרקל

New member
באתר שהפנית אותי אליו יש גם פורום

אחת מהכותבות היא חדוה - יש שם את כתובת הדואר האלקטרוני שלה - והיא עונה על אי-מלים. יש שם גם את מספר הטלפון של מארגני הכנס - וניתן , לדעתי, לשאול אותם מי המשתתפים - אם זו אינה רשימה חסויה שלהם, הבנתי שיבואו אנשים ממקומות שונים בעולם. תכנית כמו שאני מחפשת - עדיין לא יכלו לארגן עבורי. רק משהו כללי. אחת המרצות היא ד"ר גרפינקל. זה מה שידוע לי בינתיים - וכמו-כן אין צורך להרשם מראש, אלא לבוא למקום, ולהרשם בעת הכנס [ולשלם כמובן] יתכן שסתם יעניין להגיע לשם - ולראות אנשים - בלי להכנס להרצאות, אם אפשר.

eyholla

Member
כנס בוקובינה

התקשרתי אליהם בטלפון שפורסם באתר, 03-5270965 ושלחו אלי את לו"ז הכנס. העברתי לך במסרים. איל

zvikurz18

New member
האם אפשר לעלות את הל"ז לפורום או לקבל במסר אל

במסר גם אלי כנראה שגם אני יגיע יחד עם אבי לכנס תודה מראש קורץ צבי

נאוהג

New member
חמותי ובעלי יהיו

אני שולחת את בעלי עם מצלמה ומחברת אני מקווה שיצא מזה משהו....

zvikurz18

New member
לו"ז כנס יוצאי בוקובינה

כנס יוצאי בוקובינה וצ'רנוביץ לדורותיהם 2007 בחסות קבוצת רשימת-צ'רנוביץ [[email protected]] והארגון העולמי של יהודי בוקובינה רח' ארנון 12, תל-אביב 63455 17 – 18 באפריל 2007 כ"ט-ל' ניסן ה'תשס"ז מלון "קראון-פלאזה", רח' הירקון 145, תל-אביב יוצאי בוקובינה מכל העולם יתכנסו בישראל לכנס חגיגי במלון לחוף ימה של תל-אביב ליומיים של מפגשים מרגשים, הרצאות, דיונים, סיפורים, הומור, אוכל וחדשות על פעולות ההנצחה של הקהילות המפוארות של יהודי צ'רנוביץ ובוקובינה הודעה: הסיור לצפון בוטל עקב מיעוט נרשמים ת כ נ י ת יום 1 יום ג', 17 אפריל 2007. כ"ט ניסן, תשס"ז 09:00 – 10:30 הרשמה מאוחרת, ארוחת-בוקר קלה וקפה מפגש חברים 10:30 – 11:30 טקס פתיחה וברכות מר יצחק ילון מר נתן גרוס שירה – גב' רות לוין 11:30 – 13:00 פאנל A מנחה: מר נתן גרוס הרצאת אורח: פרופ' צבי יעבץ 13:00 – 14:30 הפסקת צהרים 14:30 – 16:30 פאנל B מנחה: דר' דני אלון עיירות בוקובינה – עבר והווה נציגי אירגוני העיירות: קימפולונג - מר יצחק ילון גורה-הומורה - מר יעקב יורגראו רדאוץ - מר משה שיקלר סוצ'בה - פרופ' בן-ציון פוקס סירט - גב' ריקה הולינגר סטרוז'ינץ - מר ראובן פרבר סטנשטי - גב' סידי גרוס וטרה-דורנה - מר יצחק ילון 14:30 – 16:30 פאנל C מנחה: גב' יהודית ירושלמי-טריס צ'רנוביץ היהודית ומורשתה התרבותית [1] דר' לאה גרפינקל – שירתו של איציק מאנגר [2] דר' אליהו סלע – המשורר יעקב פרידמן [3] גב' הדויג ברנר – נשים אמניות יהודיות [4] גב' יהודית ירושלמי-טריס – פאול צלן ויצירתו [5] מר יצחק רוזנר – הזמר יוזף שמידט [6] הקרנת סרט קצר – "האם אתה מכיר את יוזף שמידט?" מאת פרנק רוטהרט (ברלין) כנס בוקובינה וצ'רנוביץ 2007 בחסות קבוצת רשימת-צ'רנוביץ [[email protected]] והארגון העולמי של יהודי בוקובינה רח' ארנון 12, תל-אביב 63455 17 – 18 באפריל 2007 כ"ט-ל' ניסן ה'תשס"ז מלון "קראון-פלאזה", רח' הירקון 145, תל-אביב ת כ נ י ת יום 2 יום ד', 18 אפריל 2007. ל' ניסן, תשס"ז 08:30 – 09:30 ארוחת-בוקר קלה וקפה 09:30 – 11:30 &nbsp

zvikurz18

New member
המשך לכנס

ת כ נ י ת יום 2 יום ד', 18 אפריל 2007. ל' ניסן, תשס"ז 08:30 – 09:30 ארוחת-בוקר קלה וקפה 09:30 – 11:30 פאנל D מנחה: דר' לאה הבר-גדליה סיפורי משפחות וזכרונות מטרנסניסטריה ומסיביר [1] גב' סידי גרוס [2] גב' מרגיט ברטפלד [3] גב' ריטה מרגלית שילה [4] דר' לאה הבר-גדליה בשם מר נחום הלפרין (קנדה) [5] גב' יהודית ירושלמי-טריס [6] מר מאיר שפי, יו"ר ארגון ניצולי טרנסניסטריה השמעת קטעי שירה שנכתבו במחנות טרנסניסטריה 30 דקות הפסקה קצרה 12:00 – 12:30 פאנל E: דר' לאה הבר-גדליה פרויקט בית העלמין היהודי בצ'רנוביץ 12:30 – 14:00 הפסקת צהרים 14:00 – 15:00 פאנל F: מנחה: מר יצחק ילון תרומתם של הבוקובינאים לתקומת מדינת ישראל 15:00 – 16:00 פאנל G: סיפור מסע לצ'רנוביץ - דר' דני אלון 16:00 – 17:30 פאנל H: מנחה: מר יצחק רוזנר פאנל מסכם – שמירה על המורשת, דורות ההמשך, אתר האינטרנט, ועוד [1] מר אברהם איוניר [2] מר נתן גרוס 17:30 סיום משוער. למעוניינים: יציאה משותפת לארוחה מסורתית במסעדה היהודית "אלימלך", רח' וולפסון 35, תל-אביב הנכם מוזמנים להשתתף

שרי סילבר

Active member
פרויקט בית-העלמין בצ'רנוביץ אם מישהו מחברי הפורום יהיה בכינוס, אשמח לשמוע אודות פרויקט בית-העלמין בצ'רנוביץ. תודה!

למעלה