כנס חנוכה

CowBoy13

New member
כנס חנוכה

בדיוק עכשיו חזרתי מהכנס כולם לשרשר חוויות כנס חנוכה מחוז ירושלים ביי אני הולך לעשות דברים הכרחיים שאי אפשר היה לעשות בטיול...חחחח

ophirein

New member
מחוז ירושלים - היה גדול!!!!!!!!!!!!

אבל אני צריך ללכת לישון, אז חוויות יבואו מחר........ חחחחחחחחחחחחחחחח ליל"ט (למי שקורא את זה בליליה) בוקר טוב ("ישראל עם קדושים קומו לעבודת הבורא........", והמבין יבין) -וזה למי שהקם בבוקר) חג שמח (למי שעוד קורא את זה בחנוכה). ויום טוב (במיוחד למי שלא מתאים לאף אחד מהאלה מקודם....). בייייייייייייייי

מבינה טוב טוב תאמין לי...

חח אני מבינה טוב טוב וזוכרת (גרשוןןןןןן )יש לי מזה עדיין סיוטים מי אתה? אני שרון שבח

gorck

New member
מחוז ת"א

הייתי רק ביום השלישי עם הקורס שלי כי אני מדריך פרחים אבל היה נהדר לפגוש את כולם שוב, להכיר חדשים וכאלה.....

ניצניזם

New member
צפרה טבה!!! - לקווווום.. :)

עוד ב-7 ורבע התלבטתי אם לצאת או לא.. ומזל שהחלטתי שכן... :) היה טיול כל כך שולט!!!! אנשושים.. אני אוהבת אותכם!!!!!!!!! "ישראל עם קדושים קומו לעבודת הבורא..." :) אבא בשוט.. אמר במוט.. נתנו לברלה הרבה מכות.. :)))) חחח.. כבר מתגעגעת!! ניצן- שניצ

ניצניזם

New member
|פלקחו לי את הפתק עם כל המסנג'רים..

אז קחו את שלי- [email protected] אם יש לכם מסנג'רים אחרים.. תשלחו לי אותם גם!! - כנל תמונות!!!!!! :) LOVE U ALL שאול- ניצן :)

ניצןןן

מה המצב???? ברלה חטף הרבה מכות... אני מתגעגעת אני עדיין חולה........ אוהבת שרון שבח

Spidi man

New member
הכנס במחוז דרום...

היינו ביחד עם מחוז מרכז בכנס. מנקודת מבט שלי הכנס היה ממש משעממם. אני כבר יצאתי להרבה מאוד כנסים, אבל זה היה הכנס הכי משעממם שיצאתי אליו - כמובן שאני מדבר על מחוז דרום בלבד, אני לא יודע מה קרה במחוזות אחרים

שירקי 16

New member
הייתי במחוז חיפה, נחשב?

היי, אני שירה ויצאתי לכנס חנוכה של מחוז חיפה. נסענו להרי אילת וביום השני לטיול ביקרנו גם לאיזה שעה בעיר עצמה. היה טיול מ-ד-ה-י-ם!!! מי שאף פעם לא טייל באזור הזה אני מציעה לו במהירות לתוס אוטובוס ולטייל שם. הנופים מהממים והאנשים- איכותיים כרגיל. מקווה שגם כל שאר המחוזים נהנו כמו שאנחנו נהננו. ואם יש עוד אנשים פה שקוראים את ההודעה שלי ממחוז חיפה אז תראו קצת נוכחות!

אני ממחוז חיפה.....

וואיי היה כנס בן זונה!! הכי טוב שהייתי....... ידוע שכנסי חנוכה הם הכי כיפים.. גם הכנס של שנה שעברה היה סבבבה ביותר... שבת שלום! תמיר גרנט

גם אני ממחוז חיפה

היה הכי כייפ בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למרות שהיה קרררררררררררררררררררררררר היה סבבה לפגוד את כולם ובמיוחד את כפיר חחחח.. יאללה הייתי פה... "*"*"*" מח!ז ח*פה א** לא2 *! *"*"*"

דורמון

New member
ארבל תפסיקי להפחיד את החדשים...

עלוה זו רק ארבל... תתעלמי ממנה.... היא חשה מש"צית אבל היא מבריזה מכל הכנסים ואחר כך מתחנפת ליגאל ויוצאת לקורסים.... אבל לשאלתך ארבל.... היה אחלה כנס |: -)))))))))))))) מה שכן ארבל, את יכולה להיות שמחה שגיל מצא לו מישהי אחרת שתדאג להתעלל בו.... ושתדעי לך שהיא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר אכזרית ממך....

purple fox

New member
../images/Emo12.gif

א. אני לא מתחנפת ליגאל ב. אני לא מתעללת בגיל, אני מתעללת בדניאל ג. אני לא מבריזה, יש עוד דברים בעולם- ותמיד יוצא לי על כנס חנוכה, תתגברו ד. מי אתה לכל הרוחות!??!?!

דורמון

New member
כן זה אני... |: -)

פשוט אין לי כח להחליף כל פעם מהשם משתמש של אחותי... ארבל את לא מכירה את עלוה... היא אף פעם לא הייתה בשום כנס עד הכנס הזה.... עכשיו בקשר לתגובה שלך... א. כן את כן... ב. את מתעללת בשניהם... ג. נגיד... ד. אני אמיר כפי שכבר אמרתי...

למעלה