כנס העמותה.

Reznik

New member
כנס העמותה.

להזכירכם, היום זהו היום האחרון להירשם לכנס שיערך ב9 למרץ. לכל המעוניינים להירשם ניתן להתקשר למספר 03-6091222 או לשלוח מייל ל[email protected] ולהשאיר את הפרטים, שם החבר בעמותה, ועם כמה מלווים מתכננים להגיע לכנס. ומספר טלפון שניתן להשיג, במידת הצורך. לא יחזרו לסלולארי או למייל לאשר קבלת ההודעה

אני באה

ומביאה את דניאלה איתי. החלפתי משמרת מעפנה למשמרת מעפנה ביותר בשביל לבוא לכנס הזה
אחר כך? אני לא יודעת, למי יש אוטו? אגב, יש מישהו שבא עם אוטו מכיוון ר"ג?

shavririt

New member
גמני באה עם הבת שלי וגם היא החליפה

שישי, עם חברה שלה..(הן עובדות שישי פעם בשבועיים).

daniela21

New member
ראיתי שיש לי מפגש באוניברסיטה

בקשר לעבודות הסמינריוניות.. זה אמנם מסתיים מוקדם יחסית, אבל לא נעים לי לבוא באמצע הכנס..

ואם זה בהרצליה אז כן?

מה רע ברמת החייל? את יכולה גם להגיע למקום הכנס ולפגוש אותנו בסיום, אם הבעיה היא באיך להגיע.

אכן שאלה אפשר אולי לכתוב

מדבקה 'משתתף/פת בפורום תפוז'. כמובן שרלבנטי רק לאלה שמעוניינים להחשף.

noosh 19

New member
../images/Emo45.gif אני באה

אולי עם רכב אפשר ללכת אח"כ לונילה

ZINGER777

New member
אני באD:

שאלה טובה באמת היא איך נזהה אחד את השני, הרי אני לפחות לא יודע איך אתם נראים... אז או שכבר עכשיו כל אחד יגיד איך הוא נראה ואז נמצא כל אחד בכנס בקלות או שנדביק מדבקות של השם משתמש בפורום...

../images/Emo132.gif איך מזהים את אלפקה

היא נמוכה. שיער שחור חלק בערך עד הכתפיים. שחומה קמעה. תלבש חולצה שיש עליה הדפס של לחם כי זה מאוד יצחיק אותה. לידה מישהי אפילו קצת יותר נמוכה עם שיער קצר לגמרי ולבנה לחלוטין (וזאת אמא
). לידן סביר שיהיה גם מישהו שמנמן שחום ולא אטרקטיבי עם מבט טיפשי. זהו רזניק. וליד כל זה תהיה מישהי רזה, לבנה ומדברת הרבה ובמהירות. זו פני בובה. רואים, לא מסובך...

ZINGER777

New member
לזהות אותי:

כמעט מטר 70 לבנבן, שיער קצר שחור ומשקפיים, לידי תהיה את אמא שלי, מטר 60 שיער ארוך יותר משלי אבל עדיין קצר ובשבע אדום, גם לבנה, וגם עם משקפיים...

ZINGER777

New member
דרך אגב, יש בפורום גם אחים?

שאני לא אתבלבל במפגש.. חחח

למעלה