כנס הלהטוטים ה10

כנס הלהטוטים ה10../images/Emo151.gif

הגעתי ביום שבת בערב(יחד עם אמאבא והאחים) והתחלנו להרכיב את האוהלים, היינו בין הראשונים- לפני שעשרות אוהלים הציפו את אזור הקמפינג. אוהל לידינו התמקם שגב יחד עם ווה ,אולגה ואופק. כשנכנסנו לאולם הוא היה כמעט ריק. אורי יורמן ישב לידי והכין כדורים ודיברנו קצת. לאט לאט אולם הספורט התחיל להתמלא כשברקע ווה ואופק עושים פאסינג ואולגה גם היא עושה פאסינג עם כל מיני אנשים שלא הכרתי. אחר כך פגשתי גם את עילם (eiraz) שעשה דבל סטאף וקצת פויז. זה נמשך פחות או יותר עד הלילה. ביום ראשון בעשר התחילו הסדנאות שהיו כעמט בכל התחומים, החל מ2 דיאבולו למתחילים וכלה בסדנת אקרו באלאנס. סדנת החד אופן של רמי בלטה, ועילם השתלט על זה כמעט מיד כשאני עוד קצת פישלתי. אורי הדריך סדנה של 4 עד 11 כדורים, עומר פינצ'וק עשה סדנה של 3 קלאבים וגם שגב עשה סדנה דומה. באמצע הייתה מאסטר קלאס בנושא יצירתיות עם כדורים. אחר כך אני ועילם פגשנו את עדי שהתמקמה ממש בסוף אזור הקמפינג. בשש ועשרה בערך התחילה ההרשמה למופע האש. עילם ואני נרשמנו ביחד לשני סטאפים, עדי נרשמה לחבל. המופע התחיל ב7 וחצי בערך, והייתה ממש מדהימה, חוץ מזה שירד קצת גשם בהתחלה. מישהו פתח עם יריקת אש ומיד אחריו הגיע אחד עם דיאבולו אש. שלישי היה אדם בשם זהר שממש היה מדהים עם פויז אש, ועילם ואני הופענו אחריו. עילם היה מעולה, לי הסטאף קצת נפל. אחרינו היו שלושה ילדים שעשו פויז וסטאף. אחר כך היה אחד שעשה עם שני חבלים קצרים ועוד כמה שעשו עם פויז. אחד עשה עם ארבעה סטאפים, ועוד אחד עשה עם מכשיר עם שלושה קבלרים. עומר ועוד מישהו עושה פאסינג טורשז, ואחריהם עדי הופיעה. עדי הייתה ממש מדהימה עם החבל, והקהל מאוד אהב אותה. היו עוד כמה שעשו עם פויזים וכדורי אור. אחת עשתה סווינגינג טורשז עם עשרה לפידים(!) בסוף כולנו עלינו עם קבלרים בוערים ועשינו מופע משותף. כמה זמן אחרי מופע האש התחילה התחרות הפתוחה לתרגילי מקוריים בשלושה קלאבס. היו 12 משתתפים. ווה פתח והדהים בתרגילים טכניים ויפים מאוד. היו גם ברנארד שהיה מצוין, סקוט זלצר, דני מצרפת, אופק שהקהל מאוד אהב אותו ועומר פינצ'וק ש'היה ילד פלא, אבל הוא כבר לא ילד' ועומר הוסיף: 'גם כבר לא פלא'. אולגה הייתה מאוד טובה גם כן היא עשתה גלגלון ותפסה את הקלאבים. זה היה מדהים. אחריה הופיע אחד שלא כל-כך הצליח לו, אז הוא עשה סתם גלגלון בצחוק. הוא עשה כמה תרגילים נחמדים, אבל לא ממש הצליח לו. סיים את התחרות יעקב, שפחות הצליח לו ויותר הוא הצחיק את הקהל. הוא עשה כמה תרגילים מאוד יפים. ככה פחות או יותר נגמר הערב, ולמחרת בבוקר אני ארזתי ונסעתי, וחבל. אני רק יודע שהמנצחים בתחרות הפתוחה שהוכרזו ביום שני במופע המרכזי, היו ברנארד במקום השלישי, אולגה במקום השני וווה במקום הראשון. היה ממש יופי של כנס ואני רוצה להודות לשחר ואיציק, ולשאר המארגנים.

ועוד משהו

עודד הגיע ביום ראשון לכמה זמן, ונאלץ לחזור לעבודה. ודווקא את הגלגל הספר לא ראיתי משום מה...

הייתי כל ה4 ימים!

היה מדהים הכנס הכי טוב מזה 4 שנים (ואולי אתה לא יודע איך אני נראה ובגלל זה לא ראית אותי! )

macman

New member
כן, ולצערי למרות שתכננתי, לא הצלחתי

לחזור לבקר בימים שלאחר מכן... למרות התוכניות שהיו לי להיות שם... גם חבל שלא ידעתי על תחרות החד-אופן... או שלא שמתי לב ללו"זים... בכל מקרה, אני שמח שיש לנו מנצח מקומי!!! אתה חבר כבוד בפורום מעתה והלאה...

Uri Yurman

New member
היה הכנס הישראלי הכי טוב שהייתי בו

והוא כבר הרביעי שלי. נדב, שכחת להזכיר את תצוגתי בתחרות 5 הכדורים :) ההופעות היו מדהימות, במיוחד הפתיעו לטובה האורחים מצרפת עם קטעים מקוריים במיוחר. למשל, אחד המופעים של דני (Denis) היה מופע אכילה אומנותית של יורוגט עם כף. אם יהיה לי זמן וסבלנות אני אכתוב review.

JugglingD

New member
כנס הלהטוטים !

טוב, אז מאחר שזאת היתה הפעם הראשונה שהגעתי לכנס אני לא ממש יכולה להגיד שהוא היה המוצלח ביותר - בכל אופן אני נהנתי מאוד !!! מחברי הפורום פגשתי את נדב, עילם ואורי (עודד - איפה היית ביום ראשון ???) ואולי אפילו עוד רק שאני לא יודעת שזה הם... היה נהדר ! מעבר לסדנאות התחרויות והמופעים שהיו מדהימים במיוחד היה פשוט נפלא להתעורר בבוקר (ואפילו שהיה קצת גשום ודברים נרטבו) ולראות ילדים מג'אנגלים בכל פינה... בנוגע למופע האש ביום הראשון אני חייבת "לתקן" את נדב ולאמר שההופעה שלו ושל עילם היתה נהדרת !!! (ראית שגם ללהטוטנים המקצועיים נופל והם ממשיכים במופע בלי שאף אחד ממצמץ !) אז מאחר וראינו שליטה בתחרויות של חברי הפורום (מדברי אורי) אולי ניתן לקוות שבעוד שנה (ואולי שנתיים...) נראה את חברי הפורום במופע המרכזי ? בהצלחה לנו !!! עדי.

macman

New member
דווקא חיפשתי אותך, אבל בטח היית

בבריכות, להתרענן קצת... הייתי באזור של רמי עם הסדנא של החד-אופן איזה כמה שעות... ניפגש בכנס הבא

eiraz

New member
מה אפשר להוסיף

אני הגעתי בשבת דיי מוקדם ורק לאחר התמקמות זריזה התחלתי לפגוש את כולם אז את שגב פגשתי ראשון ולא היה קשה לזהות את ווה ואולגה ששיחקו בינהם בקלאבס את נדב ראיתי אבל רק בערב הבנתי שזה הוא אחרי קטע מצחיק ביננו עם הטלפון (נדב אתה מוזמן לפרט) את עודד פגשתי ביום ראשון וקצת אחריו פגשתי את עדי וביום שני פגשתי את מוש(MGMA) ופה ושם הכרתי עוד חבר'ה חדשים, כולם שחקו אותה ובגדול אם במופע אש, אם בבמה הפתוחה ואפילו אם סתם שיחקו בצד לכיף, ביום שני בערב ארגנו נפט אז כמה חבר'ה ובינהם אני הלכנו לשחק שם שיחקתי לראשונה בדאבל סטאף החדש שלי שקניתי ביום ראשון ומכאן כבר אמרו כמעת הכל, במופע המרכזי היו דברים משגעים כמו מה שהזכירו עם הכפית והיוגורט והטרפז המטרף ועוד דברים שאת חלקם גם אני לא זוכר כרגע, אז בינתיים עד לפעם הבאה להתראות נ.ב. - נדב לדבר עם שלושת נקודות הבעירה קוראים fire spinners

wee man

New member
**מקנא**

טוב לראות שכולכם חזרתם מהכנס!! איזה כיף לכם!! אני לא יכלתי להגיע :/ בעע איזה באסה, ממש רציתי. לא נורא, שמח שכולם פה נהנו :) ברכות לכל הזוכים שהיו פה! אני גם פגשתי את עילם :) הוא עצר אצלי בדרך לאיזה 20 דקות. שיחקנו טיפונת פריסבי... אחר כך הוא הביא לי אבטיח :) (חח... תודה! היה ממש טעים האמת!) ואז הוא היה צריך לזוז. אולי שנה הבאה אני אגיע. מקווה.. **אם למישהו יש סרטונים או תמונות שישלח לי בבקשה!! אי סי- 123786096 מסנג'ר- [email protected]

למעלה