כנס דרום

lantrex

New member
כנס דרום

למרות שזה נשמע כמו חזון אחרית הימים. קם ומתארגן לו כנס דרומי תחת הכותרת "רנסנס ומהפכות" הוא ימשך יום וחצי(6 סבבים) ומיקומו יהיה בבאר שבע. התאריך יהיה 11-12 באוגוסט (ימים רביעי חמישי) מאוד נחוצים לנו מתנדבים ומנחים. אם אתם רוצים להשתתף בעשיית דבר ראשוני וחלוצי ולתרום לכנס מקומכם איתנו. כמו כן התנדבות מזכה אתכם בסבב חינם, והנחיה מזכה אתכם בשני סבבים חינם. להתנדבות כללית [email protected] או למספרי הטלפון 0523402581-עוז 053919830-תמר(י) להתנדבות בתור מנחים [email protected] 0522918968- גל 0523320810-איתמר בנוסף אם יש לכם רעיונות הצעות שאלות או כל דבר אחר תוכלו לשלוח לכאן [email protected] תודה על הקריאה צוות כנס דרום.

white warrior

New member
?!

מי זאת? סילאן?,או תמרי?,או מישהו אחר? בכל מקרה,אני חושב שאני גם יעזור להקים את הכנס.... ואם לא הבנתם עד עכשיו,זה בר....

lantrex

New member
כמה דברים שנשכחו

תיהיה אפשרות לינה במקום. המקוף עצמו הוא מקיף א.

תוספות: למנחים

א. אם הסכמתם להנחות. אתם שווים יותר מכל מתנדב אחר, בעיקר הפראיירים שיסתובבו עם תגי "צוות בכיר" או מה שזה לא יהיה. ב. אני אוהב שמתקשרים אלי, אבל לפעמים אני לא יכול לדבר או לענות בכלל. תשלחו אי מיילים, להם אני מתחייב שיהיה מישהו שיענה. זהו בינתיים שלכם גל אבנת . צוות מ"ת שולחניים בכנס. [email protected] 052918968

Nihau

New member
השאלה האמיתית היא:

האם שומרים על צבי הים בכנס הזה???

סילאן

New member
דרושים לכנס

אנשים עם מוח יצירתי והרבה הרבה רצון לעזור, אם יש לכם אחד מהשניים אתם מוזמנים לפנות אלי כדי להתנדב לצוות עיצוב! [email protected] או במסרים פרטיים.

Wild elf

New member
אני לא יכול לספק

זאת, כי אני בצבא רוב הזמן. אבל אשמח לעזור במה שאוכל(שזה ממש לא יודע מה). ואשתדל להגיע

Wild elf

New member
אני לא יכול לספק

זאת, כי אני בצבא רוב הזמן. אבל אשמח לעזור במה שאוכל(שזה ממש לא יודע מה). ואשתדל להגיע

בורן

New member
הצילו!

כככככוווווווולללללללל מי שהיה בשירשור הזה, בחיים שלי לא ראיתי אותו חוץ מאת ווילד עלף ואת ניהאו! מה קורה כאן? מי שחדש- שיתחיל שירשור חדש, יכתוב שלום אני חדש פה, כולם יגידו לו ברוך הבא (וddn כמובן יגיד כמו תמיד "אם יש לך שאלות נשמח לענות") והוא יהפוך רשמית לחבר פורום!

סילאן

New member
יש סיבה לזה

אני לפחות, בין כל שאר מארגני הכנס, לא כאן כדי להשאר אלא כדי לידע אתכם על קיומו של הכנס. אני לא פה (לפחות לא כרגע) כדי להצטרף דיונים אז אין סיבה שאפתח שירשור ספאם שלם על הצטרפותי. שיהיה לך יום טוב וזכור קומונת ליליפוט אוהבת גם אותך.

DDN

New member
אני אישית שונא שרשורי "אני חדש"

מעולם לא עשיתי אחד, כל פורום שהגעתי אליו, פשוט נדחפתי לדיונים. יכירו אותי דרך ההודעות שלי. גם "דן המסוכן", וגם DDN פשוט הופיעו, בלי "תנו לי תשומת לב - אני חדש". ישר הגעתי והתחלתי להשתתף בדיונים (ובחלק מהמקרים אפילו לתרום להם)

רמץ

New member
אני כנראה בפנים...

אפילו שזה שבועיים אחרי המועד ב' האחרון - עמוק לתוך החופש...

בורן

New member
למה אתה שונא

שירשורי "אני חדש"? אף אחד לא ישים לב שמישהו מצטרף ללא זה! נ.ב. כן, הבנתי, סילאן.

למעלה