כנס גרדום - חוויות

רמץ

New member
כנס גרדום - חוויות

אני הראשון לדווח כי יש לי הפסקה + דירה בב"ש... בינתיים הרצה אחת של VTM - התנהלה בסדר למעט העובדה שחצי מהשחקנים נפלו למשכב - פעם אחרונה שאני מריץ בסבב ינשופים
הם והמבטים המזוגגים שלהם...

רמץ

New member
המשך הדיווח המרגש -

- מהכנס שכפי הנראה רק אני השתתפתי בו - ה-XVR הורץ ללא תקלות רציניות (למעט התקלות הרצניות הרבות שאמורות היו להתרחש, ואכן התרחשו ללא תקלות. זתאמרת - התקלות התרחשו אבל... Oh f#$k it...) היה משעשע, מבלבל ומגניב!

רמץ

New member
זה הלך ככה:

כל שחקן שיחק דמות שהלכה להינות מרשת משחקי וירטואל ריאליטי חדשה שהוקמה בחדרה (כנראה צורכת די הרבה כח) בשם XVR (קיצור של eXtreme Virtual-reality Roleplaying). הדמויות הללו משחקות שם במשחקים שונים (בכנס הנוכחי: Vampire, דרדסים, Deamon, לוחמי גרילה בויאטנאם, רובוטים נאצים בחלל ועוד...) והכל טוב ויפה עד שהמערכת הממוחשבת מתחילה להשתגע, הדמויות הוירטואליות של הדמויות מתחלפות בדמויות ממשחק אחר או קופצות במפתיע לתוך משחק אחר, לא ניתן להשתחרר, הדמויות נפצעות כשהדמויות הוירטואליות שלהן נפצעות והמחשב, משום מה, נלהב מאוד לפצוע אותן. כך שמהר מאוד הגותית המגניבה במשחק ה-Vampire שלי איבדה את יכולתה לשתות דם וקיבלה במקומה את מתנת החבלה הבלתי נדלית של קונדסון, ואז נעלמה עם ההאקר המוזר כשהם מתחלפים בקלאבר תל-אביבי, סוכן חשאי וטייס חלל גאה שזימן את ספינת החלל שלו אל רחובות לונדון, הטיס אותה לתוך כפר נידח ואפלולי וגם הדליק את הפנסים כי אי אפשר לראות כלום בחושך הזה. ואז התחלף בשלושה נמרים בעלי מוח משותף שהתחילו לתקוף את כולם עד שנחלץ לעזרתם ערפד צימיסי מטיל מורא בדמות העצמות המחרידה - שהפך מייד לבר-מוח והסביר שדרדס-אבא תמיד אומר שהמריבה היא יסוד כל רע וליווה את כולם למעבדה הסודית שלו לחקר ה-Beast. מפה לשם התחלפו שאר הדמויות בחייל קומנדו מורעל וקצין קרדאסי עם קעקוע של לב על החזה. ואז הוחלפו השחקנים ב-4 שחקנים אחרים כך שנשארו חייל קומדו וקצין קרדאסי מבולבלים ושני נמרים שזכו כל אחד לאישיות משל עצמו (השלישי מת עוד קודם). הם מצאו לנכון לטוס לקוטב הצפוני אבל לא לפני שהם קונים בגדים חמים בבירמינגהאם - היכן ששני ולוסיראפטורים הופיעו יש מאין מתוך המון האנשים שהפכו בתורם לחברי ה-Society of Leopold ורדפו אותם תחת האשמות שהם ערפדים מחופשים. לבסוף הגיעו כולם לקרב הגדול במפעל השפכים הכימיקלי בסמוך לחללית הנאצית שבקוטב הצפוני - מקום הקמתה של העיר רמת-גן בתוך ג'ונגל הפטריות שבגיהנום. כיף

ננסק

New member
נשמע כמו בלגן בעיקר

משעשע פעם אחת באיזה כנס, ודי זהו.

למעלה