נגמר הזמן, עברו 45 דקות.
P puma141 New member 17/2/13 #59 סוזי, את סתם סוחטת ממנו כספים.. לפי מה שהוא כותב, כלום לא משתנה אצלו
ס סpap New member 16/2/13 #12 סוזי, למה את אף פעם לא מצטלמת עם בקיני לאתר של ONE ומתחת לצילום יהיה כתוב : "וגם השבוע הבאנו לכם תמונות של אוהדת בייתר קייזר סוזי, מתעמלת פעמיים בשבוע בהולמס פלייס, לומדת קרימינולוגיה וספרות אנגלית אוהבת שופינג, ולא, אין לה חבר, אתם מוזמנים לטקבק מה דעתכם"
סוזי, למה את אף פעם לא מצטלמת עם בקיני לאתר של ONE ומתחת לצילום יהיה כתוב : "וגם השבוע הבאנו לכם תמונות של אוהדת בייתר קייזר סוזי, מתעמלת פעמיים בשבוע בהולמס פלייס, לומדת קרימינולוגיה וספרות אנגלית אוהבת שופינג, ולא, אין לה חבר, אתם מוזמנים לטקבק מה דעתכם"
י ילד רע ומר New member 16/2/13 #18 לא שואלים ג'נטלמן שאלה כזאת. (תחסכי ממני את אתה לא ג'נטלמן בלה בלה בלה)
J Jake Speed New member 16/2/13 #26 קראתי אותך, וויש והמסר כבר היה לפני ה"שלח", בחיי ואז לחצתי על הלינק בתקווה לשמוע את השיר שאיתו תצעדי לחופה. טו מייק א לונג סטורי שורט: הרופא אומר שהראש שלי נחבט על פינת השולחן כשהתעלפתי מההלם ואני משתחרר מפה עוד שבועיים
קראתי אותך, וויש והמסר כבר היה לפני ה"שלח", בחיי ואז לחצתי על הלינק בתקווה לשמוע את השיר שאיתו תצעדי לחופה. טו מייק א לונג סטורי שורט: הרופא אומר שהראש שלי נחבט על פינת השולחן כשהתעלפתי מההלם ואני משתחרר מפה עוד שבועיים