כנס ג'אגלינג באוגוסט

כנס ג'אגלינג באוגוסט

טוב, אז כפי שהבטחתי שאעשה ארגנתי כנס ג'אגלינג לסוף חודש אוגוסט. פרטים מלאים יהיו בהמשך, בינתיים אני יכול להגיד שהוא ייערך בין יום חמישי, 23.8.07 אחה"צ ליום שבת 25.8.07 בלילה. אולם הספורט החדש והיפה (והגדול) במתחם יד לבנים של רמת השופט (ליד עין השופט) יהיה פתוח עבורנו מסביב לשעון. יהיה מתחם קמפינג מגודר. יהיו שני אורחים מחו"ל - האחים מיטאש מאוסטריה - המחזיקים כמעט בכל שיאי העולם בפאסינג (שברו את השיאים של אולגה וווה) ושניהם ג'אגלרים ברמה גבוהה מאד כל אחד כשלעצמו. לא יהיו הופעות ממש, רק מין open stage. לא יהיו משחקים רשמיים. לא יהיו סדנאות מאורגנות. בקיצור - סוף שבוע של ג'אגלינג בסבבה ותו לא, בתנאים ככל האפשר אופטימליים ובלי בריכות ואטרקציות מסביב ובלי סיבות להביא בני משפחה שאינם מג'אנגלים. למרות זאת, אני עדיין עובד על להביא כמה ילדים שיזחלו במעגלים סביב שגב בזמן שהוא מתאמן על 7 קלאבס. אם מישהו מכיר ילדים המעוניינים בכך נא ליצור קשר. ________________________________ איציק

אמרו לך פעם שאתה גאון, חביבי?

עבדו עליך. האמת שבהחלט שיעשעת אותי הפעם. שנון ביותר. ____________________________ איציק

אהד מ

New member
שעשועון

מעולם לא אמרו לי שאני גאון, ובצדק, אבל עבדו עליי הרבה פעמים. העובדה שהצלחתי לשעשע אותך, יכולה מבחינות מסוימות להחשב כגאונות. שגב הצלחת לשעשע אותי, תודה.

Aiyegbeni

New member
כןןןןן!!

רק תיקון קטנטנן לאיציק - הם שברו רק שיא עולמי אחד שלהם - בפאסינג 9 קלאבים (וזה לא אומר שהם לא טובים בכל השאר...)............ תודה רבה!! מחכה לפרטים נוספים!

אקסקיוז מי? אקסקיוז מה? אקסקיוז מו?

אם אינני טועה (ואני, כידוע, לעולם אינני טועה*), הם מחזיקים בשיאי העולם לא רק ב 9, כי אם גם ב 10 וב 11 קלאבס. נא עיין באתר הרשמי של ה JIS וראה בעצמך: http://www.juggling.org/records/records.html . _______________________________________ איציק * לטובת yitav ושאר הקוראים שבגלאי ההומור שלהם נגמרו הבטריות, מדובר בסרקזם עצמי, או קיי?

Aiyegbeni

New member
וואלק אתה..

יותר מעודכן ממני..
טוב אז רק השנה הם שברו אותם!! כשאני בצבא אני לא בודק שיאי עולם!!!

Segev Shilton

New member
אני אביא את אופק שיסתובב לי בין הרגלים

הוא עונה על הקריטריונים , לא?

agamrafa

New member
אללה פאסינג קלאבס!

דבר ראשון כיפאק היי לאיציק! אני לא יודע על מה לשמוח יותר, זה שיש כנס או זה שחזרת לעשות טוב לקהילה המדהימה שקיומה חייב לך הרבה מאוד! אני כן אוסיף אימפולסיבית שאני שמח שיש שחזור של הבאת get the shoe ארצה ועוד דחיפה לקהילת הפאסינג קלאבס שלא חזקה כ"כ. ובהזדמנות זאת אני מקווה לגלות שטעיתי טעות מרה ובעצם מסתובבים כאן עשרות פאסרים דגולים. (רמז רמז?)

yitav

New member
יש!!

איזה כיף רק שאלה... איפה זה עין השופט ואיך אפשר יהיה להגיע?

למעלה