כנס ביגור

טיריון

New member
כנס ביגור

שלום רב, (הפניה מנוסחת בלשון זכר אך מיועדת לשני המינים) * לצפייה נוחה לחץ כאן אנו מזמינים אותך להשתתף ביצירת "ביגור inc" שיתקיים ב 9-11 באפריל 2012. אם אתה רוצה להנחות, להעביר תכנים ובעיקר - להרים פרויקט - זה הזמן לפנות אלינו, ולהתחיל מיד את ההשתתפות ביצירת ביגור. פרטנו כאן את מגוון הדרכים להשתתף ביצירת ביגור. צור איתנו קשר עכשיו והצטרף לצוות! משחקי תפקידים אז איך מריצים משחק השנה? הגשת משחקים תתבצע באחד משלושת האפיקים הבאים: פרויקט - רוב המשחקים בביגור הקרוב יהיו פרויקטים. בפרויקטים השונים תוכל להנחות משחקים מגניבים ומיוחדים ולהריץ משחקים שקשה מאד להרים לבד. על מנת לברר אילו פרויקטים קיימים, תוכל לבקר בקרוב באתר ביגור שיעלה בשבועיים-שלושה הקרובים. בינתיים, תוכל לקבל מידע נוסף על ידי שליחת דוא"ל לכתובת [email protected] או מול הטלפן שייצור אתך קשר. הצעות לפרויקטים ניתן לשלוח עד האחד בפברואר (01.02.2012). עדיפות תינתן למגישים מוקדם. אם יש לך קונספט ממש מגניב, אך יש לך קושי בגיוס מנחים לפרויקט, צוות המשחקים המעולה של ביגור יסייע לך לגייס את המנחים לפרויקט שלך. לכתוב ולהגיש הרפתקה לאוגדן ההרפתקאות השנתי, לקבל אישור מהעורך, ולהיות חלק מהפרויקט המעולה הזה! האוגדן יצא (מפתיע) בביגור 2012. משחקים לאוגדן ניתן לשלוח לכתובת: [email protected]. ניתן לשלוח גם הרפתקאות חלקיות, קדימונים ושאר רעיונות שאינם שלמים. הצוות שלנו ייצור אתך קשר ויעזור לך בהמשך כתיבת המשחק. פרטים נוספים על האוגדן יפורסמו בקרוב. להריץ אחד מהמשחקים הכתובים ממגוון שיטות ועולמות שונים שצוות התוכן של ביגור שוקד עליהם ברגעים אלו ממש (כן כן – ממש עכשיו). להרשמה להרצת משחקים מוכנים מראש יש לשלוח דוא"ל לכתובת [email protected]. שאלות ותשובות בנושאי העברת תוכן: ש. יש לי משחק מוכן, כולל דמויות – ואני לא רוצה להשתתף באוגדן. מה לעשות? ת. אתה יכול לפנות אל צוות המשחקים ([email protected]), ולבקש להריץ את המשחק שלך. אם המשחק שלך כתוב כך שהוא יכול להיכנס לאוגדן, אתה תנחה אותו (ואנחנו נבקש יפה לתת לנו להכניס אותו לאוגדן בכל זאת). ש. יש לי רעיון מגניב למשחק, אבל אני לא רוצה לטרוח ולכתוב אותו כך שיתאים לאוגדן. מה לעשות? ת. מזל טוב, אתה מוזמן להציע את עצמך כאחראי פרויקט הנחיה שהרעיון שלך יעמוד במרכזו! פנה ל[email protected] ומסור את הפרטים המלאים שלך ושל המשחק. הם כבר יחברו אותך לאנשי התוכן ויחד תהפכו את המשחק שלך לפרויקט בביגור. ש. כאשר אני שולח דוא"ל, אילו פרטים לרשום בו? ת. שמך המלא, מספר הטלפון שלך ומה אתה רוצה להנחות. כדאי גם לציין כמה סבבים אתה מעוניין להנחות ואיזה סגנונות משחק מעניינים אותך. ש. האם אפשר פשוט לשלוח קדימון למשחק שהכנתי בנקודות ואז להגיע ולהנחות את המשחק? ת. כן! איך? או שאתה משתתף בפרויקט (כמארגן או מנחה), או שאתה משתתף באוגדן. אלו הדרכים להריץ משחק שלך בביגור. וכמו שנאמר, להריץ משחק מוכן - אלו משחקים מעולים ומגוונים! למעוניינים להצטרף לצוות כתיבת המשחקים לכנס, ניתן לשלוח דוא"ל לצוות המשחקים שלנו: [email protected]. תוכן שאינו משחקי תפקידים ראשית נסביר מה זה בכלל תוכן מיוחד שאיננו הנחיה - פרויקט מיוחד הוא כל פעילות או תחום תוכן שכולל יותר מאדם אחד. אם יש לך רעיון להעמיד עמדות בועות סבון, מגלשת מים, מעלית חלל, דוכן גיוס לתאגידים מרושעים או עמדת השלכת עוגות – כל דבר, כל דבר שהוא, סביר יותר או לא סביר בכלל, אנו רוצים לדעת מזה. צוות ביגור יבחר את הפרויקטים המתאימים לכנס ויעשה כמיטב יכולתו לסייע לך להוציא את הפרויקט שלך מהכוח אל הפועל. אל תחשוש להתפרע, צוות ביגור אתך ובשבילך. הרצאות, סדנאות, משחקים ועוד כפי שנאמר, ביגור השנה יכיל גם תחומי תוכן נוספים כחלק מהתוכן המרכזי בו. כל מי שמעוניין להעביר הרצאה או פעילות בתחום שהוא מומחה בו, עם דגש על משחקי תפקידים (ותאגידים כמובן), מוזמן ליצור קשר ([email protected]). למשל – הרצאה על מיתולוגיה נורדית, סדנת איפור, סדנת בניית כלי נשק, בניית חוקים למשחק לוח ביתי וכו' בנוסף, ולא פחות חשוב, כל מי שמעוניין להעביר פעילות, סדנה, הרצאה או פשוט להעביר משחק בתחומים הבאים: משחקי לוח משחקי קלפים מיניאטורות משחקי מחשב דברים אחרים ומדליקים שלא חשבנו עליהם! מוזמן ליצור קשר עמנו:[email protected]. היכנס כבר עכשיו לדף הפייסבוק של ביגור והשתתף בבחירת הטורנירים והפעילויות שיתרחשו בכנס, לחץ Facebook ביגור 12 . צוות ביגור יוצר בימים אלו את הכנס - הצטרפו והשפיעו! אם יש מקום לתמונות:

למעלה