כנס בחירות

אורי35

New member
כנס בחירות

תמיד אהבתי אתגרים. הלכתי לכנס של מפלגה שממש לא קשורה אליי. היו שם המון אנשים שנראים מיוחדים עם חזות מגוונת. קשה לאפיין אותם. אחת מהם ג'נג'ית נמרצת עם עניים ירוקות הייתה ממש סוערת , מדברת שואלת מתעניינת דעתנית. התריסה מעט ואפילו מעט דמעה. ייצרית וסוערת כבר אמרתי. היה לי שונה ונחמד ואף מעניין גם אני השתתפתי ושאלתי. בסוף היא חילקה כוסות תה וגם אני זכיתי ידי נגעה באצבעותייה. היא חייכה ושאלה מאין אני. תשובתי הפתיעה אותה והיא שאלה עוד כמה שאלות והחלפנו טלפונים. כשיצאתי היא התקשרה ושאלה אם אני עוד בסביבה. קבענו. הגעתי לביתה. פרבר תל אביבי נחשק. כשנכנסתי שאלה אם בא לי לאכול או לשתות ישבנו אכלנו דיברנו ואמרתי לה שראיתי שהיא ממש סוערת ואפילו דמעה. היא הניחה את ידה על ברכיי ורכנה אליי.ליטפתי את ראשה התקרבנו. וראיתי את עיניה מקרוב. התנשקנו נשיקה לוהטת ואט אט התחממו העניינים נגענו וליטפנו הבגדים נשרו והסערה היתה בשיאה. היא ביקשה שנתאחד למרות ההבדלים. הימין והשמאל, החום והג'נג'י, האמונה והמסורת ובעיקר האהבה נמהלו זה בזה נמזגו ונתעלסו.
שדיה בפי וזכרותי בפותה ידיה באחוריי ואצבעי בעגבותיה. הכל מהכל. תמונה מלאת חיבורים ומלאה באהבה. נשארתי בביתה ללילה של אהבה וחיבור.

אז חתמתם בנשיקה

אין כמו לחתום בנשיקה על הסכם שלום בין גושי
תשמור על הגינגית , זה גזע שנעלם בעולם
אמרו לי שהן רגישות ונשים מאד יצריות

giligil55

Member
הזדמנויות...ל

מדהים שבכל מקום ובכל סיטואציה יש הזדמנויות לסקס...וטוב שכך...

למעלה