אני מכריז בזאת על כנס אספני ברזים בבולאות, המפגש בחדר מכונות של אנית המעפילים "אף על פי כן" המועד יתואם עם המשתתפים מראש. עכשיו באמת, זה כנס החלפות , יש הרצאות, אפשר לראות מבלי לשלם ?
בסוכות, ובפסח. פעם היה גם בחנוכה, אבל החליטו להפסיק עם המסורת, שנמשכה 5 שנים. יש הרצאות, הרבה הרבה דוכני החלפות, יש קצת דוכני סוחרים, והכל ממוזג. הכניסה לילדים חינם, וכמדומני למבוגר 20 ש"ח. תמיר.
במהלך מפגשים. כך זה היה בערך לפני שנתיים, כאשר הלכתי לאחרונה. לחלקן נדרש תשלום נוסף...... לא היו הרבה סוחרים "מוכרים", אבל סמי-סוחרים בהחלט כן, והם היו פעילים בעיקר בדוכני ההחלפות. תמיר.
לפני שנתיים הייתי שם עם אמא שלי..הגניבות שם היו מכה..ולאחר שעה מסוימת נותנים להכנס חינם ונכנסו ילדים מהשכונה שם שעברו בין הדוכנים נגעו בכל דבר ובעיניים שלי ראיתי שהם מפלחים כרטיסים מדוכנים. הילדים האלה לא היו אספנים כלל, סתם ילדים משועממים שראו כניסה חינם ובאו להציק..מהדוכן של אמא שלי הם ניסו "להרים" כמה כרטיסים ואת הגיימבוי שלי שהיה מונח מולי על השולחן.. אני לא מכלילה אף אחד, אבל נא לשים לב... וחוץ מזה הרמה בתערוכות האלה ירדה פלאים יש כמעט אך ורק סוחרים שם..אפילו אמא שלי הפסיקה ללכת... איפה התערוכות שהיו באולמי בני ברית..ובגני התערוכה....זה היה כיף!!
וזה באמת מציק. אבל זה לא ימנע בדרך כלל מה"מכורים" ללכת! והתערוכות בבני ברית ובמיוחד בגני התערוכה היו חוויה נהדרת! כמעט כמו כנסי ההתאחדות! (מה שמזכיר לי, שהשנה נעשה מפגש פורום נוסף בכנס ההתאחדות, וזה יהיה הכנס השלישי שלי!) תמיר.
את אמא שלי למכורה (עם אוסף של כמה אלפים) אבל היא הפסיקה ללכת כי זה נהיה רק מכירות ורק סוחרים...אספנים כמעט ואין.. אני זוכרת את הכנס הראשון שהלכתי אליו..ירושלים 96 בחיים אני לא אשכח שהחלפתי כרטיסים עם ילד בן 5 שיצא כ"כ מבסוט מהענין...ממש עשיתי לו ולאמא שלו את היום..
היו מהממים, הם היו מעניינים וכיף אמיתי. באשר לבני ברית, זה היה כמעט כמו היום, הכניסה גם היתה 20 ש"ח אבל היו שולחים לי מקרדין הנחה 50%. בבני ברית היה תמיד חום אימים. לדעתי לא הרבה יותר טוב מבית דני. אני לא חושבת שאני אמשיך לנסוע לשם. מעניין שדווקא הכנסים של חנוכה בגני התערוכה שהיו חוויה נהדרת ואמיתית, דוקא הם לא עלו כסף.
על ידי בזק, ועל ידי פרסומות שהיו שם. הם היו הצלחה נהדרת, אבל משום מה החליטו בבזק "להוריד אותם". בשנת 2000 לא התקיים כנס, ואני שיערתי שזה בגלל האינתיפאדה שפרצה, אבל כשב- 2001 וב- 2002 הם לא התקיימו, הבנתי שזה סופי. ניחא, יש את כנס הבולים - זה טוב הרבה הרבה יותר!!! תמיר.