כנס אנדמטריוזיס

ravit441

New member
כנס אנדמטריוזיס

שלום לך בנות יקרות אומנם המון זמן לא רשמתי בפורום אך לצערי הרב עברתי ניתוח כריתת רחם ולאחר הניתוח החלטתי שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל להרים את הכנס .ביום רביע אני נפגשת עם סורינאו ועוד בחורה שעוזרת לגבי מי הרופאים שירצו. אני יכולה לומר שתהיה התזונאית של מחלת האנדמטריוזיס ,ד"ר ברגבל מומחה למחלות ברצפת האגן ד"ר סורינאו ועוד........... אני מאוד אשמח לראות שיש התעינינות לגבי הכנס הוא חשוב לכולנו אני יכולה לומר שלאחרונה הכרתי בחורה בשם שני שגם סבלה מהמחלה ועברה כריתת רחם אל מה שכול כך מיוחד בשני שהוא עושה טיפולים מרגיעים בך מוציאה ממך אנרגיות שווה מאוד גם לשמוע אותה וגם שווה ללכת אליה מי שמעונינת להצטרף המייל [email protected]

galim29

New member
טיפ קטן../images/Emo8.gif

מה עם תאריך מסודר? שעות? נושאי ההרצאות ושמות של המרצים? למי מיועד? (חולות שכבר מכירות את המחלה פחות רלוונטי לגביהן לשמוע מה זאת המחלה למשל) רצוי שהכנס ייהיה בשעות הערב כי רוב הנשים עובדות במהלך היום. רובינו אומנם מכירות את הרופאים ו/או מטופלות על ידם אך חלק לא מכירות אותם. השמות לא אומרים להם כלום. כשיהיה תאריך ואת כל הפרטים אז אני מאמינה שתהיה לך יותר היענות. ככה זה נשמע לא רציני מספיק ולא שונה בהרבה מההודעה ששמת לפני מספר חודשים. SORRY.... אבל צריך שדברים יהיו סגורים ומובנים כדי שנדע אם מעוניינות להגיע ויכולות. ונתחיל בתאריך שעה ומקום. ואני אישית מאוד בעד כנס של אנדומטריוזיס בתקווה שיכיל מידע חשוב, עדכון על מחקרים חדשים שיצאו ולא רק הסבר על מה זאת המחלה...

ravit441

New member
טיפ קטן

את בהחלט צודקת מחר אנחנו יושבות עם סורינאו לגבי התכנים שך הכנס כמו כן הכנס יהיה בשעות האחר צהריים באזור המרכז אני יודיע בהמשך לגבי מיקום ושעה לבנתיים אנחנו צריכות לדעת פחות או יותר עם יש בכלל מי שרוצה להגיע אני ימשיך לעדכן בהתאם שיהיה אחלה ערב

galim29

New member
כשיהיו עדכנו

ואז תדעו אם יש היענות. לפי התוכנים של ההרצאות, התאריך והשעות, אחרת את יורה סתם באויר. הרי הכנס לא יורכב רק מבנות הפורום. לא חסרות מטופלות במרפאה של תל השומר (אני מניחה שהכנס יאורגן על ידם) במקרה אני מחר בשיבא. אתעדכן על מה ומי מדובר...

זואילי

New member
מסכימה עם גלים

כי אם תסמכי על כך שע"פ ההיענות פה ייקבע הכנס... אז זה בערך כמו הנסיונות שלנו לקבוע מדי פעם מפגשים של הפורום

ravit441

New member
טיפ

היי דרך אגב מי שמארגן את הכנס זה לא תל השומר זה יוזמה שלי ושל שני וכמובן דר סורינאו בכול אופן את יכולה גם לדבר איתו לילה טוב

galim29

New member
אגב, השם זה סוריאנו....../images/Emo8.gif

ובהחלט כל הכבוד על היוזמה. מאחלת הצלחה רבה בארגון

אשמח לשמוע פרטים (כולל מיקום)

וכנראה גם להצטרף לכנס. אודה אם תוכלי לפרסם כאן כשתדעי את הפרטים המדוייקים.

ריבקה34

New member
מעוניינת מאוד להצטרף

מתי ואיפה? אפשר לבקש שיהיה ביום חמישי אחה"צ? אני מגיעה מצפון הגולן וקצת קשה גם לבוא וגם לחזור באותו הערב.

למעלה