כנס אנדמטריוזיס

ravit441

New member
כנס אנדמטריוזיס

בנות יקרות שכחתי לציין כמה זה חשוב שאתם לא לבד לצערי שהמחלה הארורה הגיעה אליי לא היה שום דרך לדבר עם אף אחד עזרתי אומץ ואני מאוד חושבת שהכנס יתרום לנו ובראשית שנכיר אחת את השנייה. אני יכולה לומר שלפעמיים שאני מגיעה לתל השומר לד"ר סורינאו אני פוגשת בחורות שאצלם המחלה רק התחילה . לפני כ-5 שנים אושפזתי בבית החולים סורקה בבש עקב כאבי בטן איומים ודימומים חזקים הרופאים ישר אמרו יש לי דלקת באגן לצערי עד שניתחו אותי לא ידעו שיש לי אנדמטריוזיס 8"ממ באיזור השחלה הימנית ובאיזור פי הטבעת לאחר הניתוח קיבלתי זריקה חודשית דקקפטיל זריקה שמדכאת את המחלה לא קיבלתי במשך 3 שנים והשמנתי בצורה פראית . את ד"ר סורינאו הכרתי לפני 3 שנים מאז הספקתי לעבור עוד שני ניתוחים לצערי הרב קיבלתי שוב זריקת לוקרן אבל כאבי הבטן לא פסקו אומנם לא היה מחזור אבל מתעלפת ומאבדת הכרה מעוצמת הכאב בעוד חודש אני עוברת עוד ניתוח הפעם להוצאת הרחם מחלת האדנומיוזיס הגיעה אליי אני אומנם אומרת את זה ועדין לא מאמינה שלא יהיה לי ילדים אבל אין לי חיים מהכאבים שאני סובלת אני ישמח לשוחח איתכם אחלה שבת לכולם רווית מספר בטלפון שלי 057-8171955

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מקווה שהניתוח בעוד חודש יהיה אחרון ואחריו לא יהיו יותר כאבים
לגבי ילדים, יש עוד דרכים להיות אמא.

../images/Emo18.gifנא לא לפרסם נייד בפורום../images/Emo18.gif

כל הפרסום שנמצא בהודעה שלך טעון אישור של תפוז עפ"י ההוראות החדשות. הרעיון מבורך,אבל עדין טעון אישור. אנא פני לתפוז והקפידי לשרשר=אל תפתחי כל כמה שעות הודעה חדשה,שרשרי להודעה קודמת שלך. בפעם הבאה יש לתאם מול הנהלת הפורום ומול תפוז הודעות מסוג זה.כנסים/פרסומים/מפגשים/המלצות-כל אלו יש לתאם מראש ולא בדיעבד. בנוסף,אנא קראי את תקנון הפורום.

ההודעה מיועדת לרווית 34

שולחת
גדול ומזכירה כי חל איסור לפרסם נייד. תרגישי טוב

ha1231

New member
אני כל כך מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

ממש עצרתי את נשמתי בקריאת המשפט האחרון שלך. מאחלת לך רק טוב, הרבה אושר ובריאות.

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שזה יהיה הניתוח האחרון ושתזכי סוף סוף באיכות חיים. אמא את יכולה להיות. מי שרוצה להיות אמא תהיה אמא. גם בלי רחם. רק טוב שיהיה
הפורום שלנו הוא
להיכרויות שגם מעבר לוירטואלי ויש כאן חברויות נפש שזה כנראה הדבר היחיד הטוב שיצא מהמחלה המגעילה שלנו. כשיהיו לך יותר פרטים לגבי כנס אשמח לשמוע.

למעלה