כנס אינטרנט

averbuch sarah

New member
כנס אינטרנט

מצאתי באיטרנט הודעה על הכנס השנתי של האינטרנט השנה בסימן עזרה לנכים.על כן תערך תערוכה על אביזרי עזר לנכים.הכנס מתקים בכפר המכביה ב18.2.02.האם מישהו יודע על כך?יש לנו יצוג?

מילבת

New member
כן - גם אנחנו בכנס האינטרנט

שלום שרה, איגוד האינטרנט הישראלי מקיים במקביל לכנס ב- 18.2.02 תערוכה של פתרונות טכנולוגיים עבור אנשים עם מגבלות בתחום המחשבים. מילב"ת ומכון קרטן יציגו בתערוכה חידושים בתחום. בדוכן של מילב"ת בנוסף למוצרי חומרה ותוכנה מותאמים לאנשים עם מגבלות, נציג גם פיתוחים של המתנדבים הטכניים שלנו להתאמת עמדות עבודה במחשב והתאמות למוצרי חומרה לאנשים עם צרכים מיוחדים (התאמות ל- TRACK BALL עבור אדם שעובד בו עם הסנטר, התאמות למקלדת לאדם שעובד עם מקל פה, מתקן לעבודה במחשב נייד בשכיבה במיטה ועוד...) בנוסף,באחד המושבים יערך דיון בנושא הנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מגבלות. באתר של האיגוד ניתן ללמוד על ועדה שהם הקימו לקידום הנושא. אני לא יודעת פרטים נוספים לגבי נושא זה, אני מקווה לפגוש בשבוע הבא את נאוה גלעד מהאיגוד האינטרנט שמרכזת את הנושא וללמוד יותר. היא גם משתתפת באחד הדיונים בכנס של העמותה לריפוי בעיסוק. אשמח להעביר לך פרטים נוספים, טלפון במילב"ת 03-5303739. יעל שקד.

אאב

New member
גם אנחנו - "קרטן" ניקח חלק בתערוכה

שרה, יעל וכל המתעניין שלום, אני שמחה להוסיף כי אכן, גם תהיה עמדה של הקרטנים בתערוכה בה נציג תוכנות מיוחדות, מקלדות, עכברים, תמיכות ופתרונות ארגונומים מגוונים. כמו כן רציתי לציין כי יש למרפאים בעיסוק נציגות מכובדת בועדה להנגשת האינטרנט שהוקמה על ידי איגוד האינטרנט הישראלי - רוני הרצוג וסיגל וקס ממכון קרטן ת"א, ונעמי שרויאר מקרטן חיפה. באוקטובר השנה היה דיון מקוון בכנסת בנושא זה, וניתן לקרוא אותו באתר האינטרנט של הכנסת. כמו כן אני מצרפת כתובות אינטרנט של האיגוד ופרטים על הכנס, וכן קובץ וורד שנכתב על ידי נאוה גלעד מהועדה הנ"ל. אשתדל לעדכן רשמים אחרי הכנס, ומקווה שנוכל להרחיב את תרומת המרפאים בעיסוק לקידום הנושא. להתראות, איריס - מכון ייחודי לשימושי מחשב ע"ש קרטן ת"א.

למעלה