כנסי אספנות

bubity

New member
כנסי אספנות

אני מניחה שהאספנים הרציניים מבינכם יודעים, אבל מי שלא אני יכולה להגיד לכם שמדי חודש בערך יש כנסי אספנות של פריטים רבים (בעיקר בולים מטבעות וטלכרדים) בירושלים, באשדוד ובמקומות רבים נוספים. ב- 25-7 יש כנס בירושלים אם אני לא טועה, וביום שישי הקרוב יש באשדוד... כל מי שמחפש דברים נדירים יכול למצוא שם... בהצלחה...

JAMES DEAN

New member
סבבה. רק יש בעיה אחת קטנה...

איפה זה בי-ם? או בכל עיר אחרת...

bubity

New member
אם אתה מעוניין...

אני אברר לך לגבי כל כנס שיהיה... איפה אתה גר? ככה אני אברר לך על כנסים יותר באיזורך...

oren*

New member
נשמח אם תעדכן את כולנו בכל פעם שיש

כנס שכזה - היכן הוא מתקיים ובאילו שעות. תודה

MoeT

New member
שאלה

אפשר למצוא שם פז? ומתי ואיפה הכנס הקרוב? תודה!

bubity

New member
ני חייבת לציין...

אוסף טוטאלי בהחלט!!! אהבתי...
כמה יש לך כבר???

MoeT

New member
153!!!

קשה לאסוף את זה בגבולות הארץ. חייבים להזמין מחו"ל אם רוצים להגדיל את האוסף משמעותית. יש לי מה לחפש בכנסים האלה?

bubity

New member
האמת...

אני לא חושבת... לא בטוחה... אני אברר לך...

JAMES DEAN

New member
לידעתך יש עכשיו פה בארץ פז של E.T

חוץ מזה פעם ג'רי סיינפלד הקדיש לזה פרק שלם. (לקח את ה-פז לראות סרט) בסרט "אני והחבר'ה" (stand by me) החברים דיברו בניהם ואמרו מה הם היו אוכלים לשארית חייהם אבל רק דבר אחד. אז הילד השמן (ג'רי אוקונל מ-גולשים בזמן) אמר שהוא מעדיף לאכול פז PEZ

MoeT

New member
../images/Emo45.gifתודה ג'יימס!

אבל יש לי את איטי כבר מלפני שנה ככה. בעיקרון כל מה שיש בארץ כרגע יש לי. התקשרתי אפילו למפיצים ותיחקרתי אותם לגבי מתי יגיע משהו חדש ולא הייתה להם תשובה בשבילי. אם מעניין אתכם על פז בכלל או סתם איזכורים בטלויזיה וקולנוע כמו שג'יימס הביא את תיכנסו לקישור.

JAMES DEAN

New member
רשמתי לך כבר אני מי-ם.

י-ם, מסתבר שזאת הבירה הטובה ביותר בעולם. חוץ מזה אני הולך לשם כי אולי אני אמצא כרטיסי ביקור. (אני אספן של כרטיסי ביקור) אז אם יש לך או למישהו אחר כרטיסים אני מוכן לקבל ולהחליף.

yuli25

New member
מבקש פרטים בנושא

את יכולה לתת יותר פרטים בקשר לכנסים הללו. איפה אפשר לברר יותר פרטים מועדים ומיקום של הכנסים. מעוניין בעיקר בכנסים הקשורים למטבעות. תודה רבה!!

bubity

New member
מוזר לי שדווקא אתם לא מכירים...

יש בסוף החודש ב- 25/7 או ב- 27/7 אני לא זוכרת כנס בבית דני בתל אביב. כשאני אדע בוודאות אני אעדכן אתכם... בכנסים האלה אני יכולה להגיד לך שיש בוואות אספני מטבעות...

למעלה