כנסים ומפגשים

Engelous

New member
כנס גריפון III - ההרשמה נפתחה!

בוקר טוב. נתחיל בהסבר קצר על כנס גריפון: זוהי השנה השלישית בה מתקיים כנס גריפון בירושלים. כנס גריפון הוא כנס הדגל של גרעין ירושלים של העמותה לקידום משחקי תפקידים, ומתרחש פעם בשנה, בחודש יולי. השנה, יתקיים כנס גריפון ביום חמישי, ה-22 ביולי, באולפנא לאמנויות בירושלים. בכל מקרה, היום, בשעה טובה, נפתחה ההרשמה לשחקנים לכנס. רוצים להירשם? תוכלו לבדוק את הטיזרים ולקבל פרטים נוספים באתר הכנס: http://roleplay.org.il/garir/gryphon/index.htm ולשאלה הנפוצה ביותר - למה יש כל כך הרבה משחקים מרובי מנחים ומשתתפים בכנס? ובכן, כנס גריפון III הוא כנס בנושא סוף העולם, ובשביל סוף עולם, צריכים כמה אסונות בדרך, הלא כן? :) אז, אנחנו מזמינים אתכם להכנס לאתר ולהרשם לכנס. מקווים לראות אתכם שם, צוות כנס גריפון III.

vmsg

New member
כנס השמש העולה - הרשמת השחקנים!

אנחנו שמחים להודיע כי הרשמת השחקנים לכנס השמש העולה נפתחה! כעת אתם יכולים לדפדף בין עשרות פעילויות הכנס, לבחור את המועדפות עליכם ולהירשם אליהן! כנס השמש העולה מכיל מגוון רחב של פעילויות החל ממשחקים שולחניים, משחקים חיים, משחקי לוח וקופסא, משחקי מיניאטורות, משחקי קלפים ועד סדנאות, הרצאות ופעילויות קהילתיות! לאזור המשחקים והפעילויות באתר השמש העולה מה גם, בכל יום מתווספות פעילויות חדשות לאגף המשחקים והפעילויות, לכן דאגו להתעדכן בכל הפעילויות החדשות. בברכה, צוות מארגני הכנס.

ofer85

New member
טורניר מג'יק בשמש העולה!

בוסטר דראפט הוא טורניר בו המשתתפים פותחים בוסטרים ובוחרים כל אחד בתורו קלף מהחבילה מהקלפים שבחרו מרכיבים המשתתפים חבילה ומתחרים איתה. התחרות תהיה בשיטת swiss, כאשר כל שחקן משחק 4 סיבובים מול שחקנים בעלי ניקוד זהה לשלו, כאשר כל סיבוב מורכב משני משחקים ומשחק שלישי שובר שיווין אם צריך, על כל שחקן שמשתתף נכנס בוסטר למאגר הפרסים ושלושת המקומות הראשונים זוכים בפרסים. המחיר של הטורניר הוא כדי לכסות את הוצאות קניית הקלפים. http://www.web-creatures.net/rising/html/activities/card_games.htm סליחה אם זה קצת פחות קשור לפורום שלכם אבל הרבה שחקני מג'יק מתעניינים גם במ"ת ולהפך ערב טוב ותודה

Philodox

New member
כן לזקן - עוד יומיים

הי. כנס כן לזקן (כנס משחקי תפקידים למבוגרים) יתרחש עוד יומיים ברעננה. נותר עוד מספר מספר מקומות קטן. שחקנים בוגרים (מעל 21) המעוניינים להרשם - עכשיו זה הזמן. בברכה. צוות הכנס.

vmsg

New member
UP!

מנהלים בבקשה הפכו נושא זה לדביק עד ה19 ביולי. תודה, צוות הכנס

נצל"ש בצער רב וביגון קודר

אנו נאלצים להודיע כי בניגוד לכל הכנסים האחרים, כנס "דרקונידע" של משכילון לא יתקיים עקב הרשמה נמוכה והכנות של המנחים לקראת מבחני סוף הסמסטר המגיעים כגשמי ברכה. בהצלחה לשאר הכנסים ולהתראות בשנה הבאה.

iguessgrampy

New member
בא וכנראה אקרצץ לגובלינים

גם פרנויה (מקווה) וגם הסדנא שלהם. וwarhammer מדי פעם, כמובן.

שואל ולא עונה.. חצוף שכמותי.

בהנחה שמצבי הכספי יאפשר (ושירצו אותי) אגיע לנסות קצת קאטאן בבוקר - קצת פאראנויה בערב ו..משהו.. בצהריים. לא ברור עדיין מה.

Ferenheit

New member
אני יכול להמליץ\להקפיץ?

על סדנת ההרפתקאות האוריינטלית? שמעתי שהמנחים נמוכים, ירוקים, עם תבונה נמוכה עד ממוצעת ודירוג אתגר של 1/10.

כולם מוזמנים

אני מנחה משחק D&D בכנס השמש העולה. למשחק קוראים השמש לא תעלה יותר (בסבב צהריים) כולם מוזמנים להשתתף! יש עוד פרטים ב: http://www.web-creatures.net/rising/html/activities/table_activitis.htm

Engelous

New member
הקפצה+עדכונים חמים:

בוקר טוב. נעלה את העץ הזה למעלה, ונעדכן אתכם על כמה מהשינויים החדשים והחמים. 1. גורודין! כן, הצטרפנו לרשימה הנעלה של כנסי איכות, והבאנו אלינו מיכאל גורודין אחד, בהרפתקה "נבואה שוטה?", שתתקיים בסבב השלישי של הכנס. 2. איתי גרייף הוסיף לרקורד גם הרצאה. המשחק שלו עבר לסבב השני. 3. התקיימו כמה ביטולים, ו-Continuity, המשחק של זיו וויטיס, המנחה זוכה פרס "צב הזהב" על המשחק האהוד ביותר שנסגר ביום פתיחת ההרשמה לביגור, פתוח שוב לציבור! ומה עוד יהיה לנו בכנס שלא סיפרנו לכם עליו? 2 משחקים מרובי קבוצות של טובי המנחים: Replay - הצוות שהביא לכם.. הביא.. על מה אני מדבר?! הבנאדם שבלעדיו ביגור היה נראה הרבה יותר משעמם, יאיר שריג, אוסף מסביבו קבוצה של טובי המנחים הירושלמים [ויש שיאמרו - טובי המנחים בכלל] ביוזמה חדשה ומטורפת. Divine Judgment - שלושה מנחים, ב-3 קבוצות, מביאים לכם את החזון הצעיר לסוף העולם, כמו שהוא צריך להיות! אוהבים משחקים חיים? ובכן, יש לנו משהו מתוק בשבילכם. "החותם" - על לארפ מאטריקס של אסף הרשקו, זה שהורץ באייקון 2003, שמעתם? יאיר שריג, אותו אדם שהביא לכם את ההזמנות של ביגור ואת ריפליי, מביא את החזון שלו ללארפ מאטריקס - מהיר יותר, חזק יותר, ובעל הרבה יותר אפקטים מיוחדים! נקווה לראות אתכם שם!

DDN

New member
כנסים ומפגשים

מקפיץ ומאגד. הערה לכל התולים - כל עוד הודעה זו נמצאת בעמוד הראשי, כל הודעה על כנס שתפתח בפתיל חדש ללא תיאום איתי - תמחק.

DDN

New member
אני רוצה לעשות מפגש פורום!

מה דעתכם על יום רביעי, ה28 ליולי? אזור שבע בערב (19:00), בראש העין. מטרת המפגש: צפייה בפרקים נבחרים של "סיפורי עמים". מה דעתכם?

naring

New member
28 ליולי? מממ... בינתיים אין מניעה.

אבל בהמשך בטח תהיה. נו, אני אנסה לבוא.

למעלה