כנסו....

• פותח הנושא mael
  • פורסם בתאריך

mael

New member
כנסו....

קראתי תסריטים של "השמיניה" ופשוט לא האמנתי.... הם כתובים בצורה מזעזעת, נוראית, ואם שגיאות ואי דקוק.. גיורא חמיצר הוא תסריטאי איום ונורא, בעצם, הוא לא תסריטאי, כי ככה לא כותבים תסריט.

אופק צח

New member
הא??

גיורא חמיצר הוא התסריטאי הכי טוב שיש! ואולי את לא יודעת אבל לכל התסריטאים יש שגיאות דקדוק ובגלל זה יש את יוצרי הדיאלוגים ומתאמי ההפקה!

mael

New member
אבל התסריטים שקראתי הם אחרי ש....

היו את יוצרי הדיאלוגים ומתאמי ההפקה! התסריטים פשוט מביכים, כל אחד יותר מהשני! גיורא הוא תסריטאי גרוע.

MoRaN SaShA

New member
אני מודיעה לכולם מראש להתעלם ממנו.

הוא מציק גם בפורום האלופה.. הכי טוב זה להתעלם.

נירושית

New member
שמעו חבר'ה... לא נעים אבל הוא צודק!

גיורא הזה פשוט מזעזע! אני לא מבינה איך צפינו בשלוש עונות מדהימות ועוד יותר, איך חיכינו כל יום ל-2:30 או 6:30 לחילופין. אבל הכי מטומטמם בעייני? איך ולמה לע**** הקמנו את הפורום המיותר הזה אה ו..צינויות חברים, צינויות.

mael

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

Super Chuly

New member
באיזה עוד דרכים

אפשר לתת לך צומי? סבבה, הגבנו להודעה הטיפשית שלך.... כמה עוד תשומת לב אתה יכול לדרוש? ליהי

Super Chuly

New member
יש מצבים שהסמיילי לא מתאים

בעיקר במצבים של אנשים מעצבנים ליהי

DoRiNuS sMiNiA

New member
מתוק,

תגיד,בשביל מה אתה מבזבז את הזמן שלך? מה אתה עושה השוואת תסריטים בין טלנובלה של ערוץ 3 לבין סדרת ילדים בערוץ הילדים. [שלצורך העניין,באותה הרמה] לך תמצא לך עיסוק. תקרא ספר. תראה סרט טוב. אל תצפה בטלנובלות ובסדרות של עה"י,בסוף עוד תצא מטומטם כמוני

KiShKooSh

New member
ללכת על המים אהבתי אבל....

אני פשוט יותר אוהבת את "אור", הסרטים של איתן פוקס וגל אוכובסקי דיי הולכים לאותו מקום, ונהיו קצת יותר מידי פולוטי(הבועה למשל). ואני צריכה ללכת לראות את "במראית עין" !!(מעצבן אותי שלא יוצא לי לראות סרטים לאחרונה)

Rioter

New member
את יודעת שהשתתפתי בו? ../images/Emo2.gif

במראית עין.. ועוד לא ראיתי אותו

למעלה