כנסו מישהו ראה פעם את נינט במציאות?
מ מ א י י ק New member 23/3/07 #4 אני אגיד לך משהו...../images/Emo19.gif אני הכי אומלל פה, בהופעה "יחפה" בנגה,נצמדתי לחלון של המונית,זה מה שהפריד ביני לבינה, ובמפגש מעריצים,שוב פעם החלון הזה,מפריד שוב אם אתם מתכוונים להיכנס לאוטו של נינט? אז אל תנסו דרך החלון כי הוא לא יתן לכם,תביאו פטיש זהו XD
אני אגיד לך משהו...../images/Emo19.gif אני הכי אומלל פה, בהופעה "יחפה" בנגה,נצמדתי לחלון של המונית,זה מה שהפריד ביני לבינה, ובמפגש מעריצים,שוב פעם החלון הזה,מפריד שוב אם אתם מתכוונים להיכנס לאוטו של נינט? אז אל תנסו דרך החלון כי הוא לא יתן לכם,תביאו פטיש זהו XD
א אחת שתדבר הרבה New member 25/3/07 #11 ../images/Emo41.gifהשבוע נינט ועברי במקום שלישי../images/Emo41.gif המצעד השבועי של חומר מקומי : 1) עליך ועלי שרית חדד (5) 2)ג'וני- אריק ברמן(4) 3)הכאב הזה- עברי לידר ונינט טייב(3) 4)ממי- מירי מסיקה(2) 5)אשם- סינרגיה(13)העליה הגדולה. 6)לא נרדמת תל-אביב- עדי כהן(11) 7)תראי עכשיו- שרון חזיז(19) 8)הלילה יעבור- יפתי(18) 9)יום אחרון- טל שגב(7) 10)מכונת השירים הגדולה- חמי רודנר(14) להמשך המצעד ולדירוג המצעד הבא ליחצו כאן. לאתר "חומר מקומי".
../images/Emo41.gifהשבוע נינט ועברי במקום שלישי../images/Emo41.gif המצעד השבועי של חומר מקומי : 1) עליך ועלי שרית חדד (5) 2)ג'וני- אריק ברמן(4) 3)הכאב הזה- עברי לידר ונינט טייב(3) 4)ממי- מירי מסיקה(2) 5)אשם- סינרגיה(13)העליה הגדולה. 6)לא נרדמת תל-אביב- עדי כהן(11) 7)תראי עכשיו- שרון חזיז(19) 8)הלילה יעבור- יפתי(18) 9)יום אחרון- טל שגב(7) 10)מכונת השירים הגדולה- חמי רודנר(14) להמשך המצעד ולדירוג המצעד הבא ליחצו כאן. לאתר "חומר מקומי".