כנסו

lehayey aava

New member
כנסו

סרקתי ת´כתבה שהייתה ברייטינג האחרונה ואולי לא יצא כל כך טוב אבל זה הכי טוב שהצלחתי.. מקווה שזה יצא בכלל..טוב חילקתי את זה ל-4 חלקים כי אי אפשר לעלות את הכל זה קובץ יותר מידי גדול אז נתחיל בחלק 1!

למה מה עשה לכם?...

הוא לא עד כדי כך מכוער יש יותר מכוערים כמו אתי!!!

הוא מגעיללל בלע אתי יותר נורמלית../images/Emo121.gif

אבל תעשו לי טובה הכי מגעיל זה צביקה פיק בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא רק המשחק גם הפרצוף ושלא נתחיל עם השירה אז אם חושבים על זה שוב ..... עמרם בהשוואה לפיקה נראה 10!!!

shury

New member
איזה נוראי!!!

יו איזה מכוער!!! מי זה? עמרם? יו איזה קוף אני מתה!!!

סמדר יצאה ממש חמוד ועמרם צנון ו....

הדוגמן החדש חושב שהוא חתיך אבל הוא לא!!! ואתי ממש נחמדה אבל מזה התספורת הזאתי??? נראה כאילו טקעו לה סיר על הראש!!!!!!!! תשני אותה מהרררררררררר

orguy

New member
קבלו את עמרם הצב הראשון שמגן על...

גלית גועל נפש!!!

orguy

New member
יש לי בשורות טובות ורעות

זה צבי הצב ממוסטי התוכנית למוגבלים בלבד. אלה היו החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שאין כאלה חדשות בכלל.

שימקי

New member
ידעתם ש...

עמרם שיחק בפרק אחד של "זינזאנה"????? בפרק שמראים את נטלי עטיה "חוטפת" מכות מחבר שלה בזמן שהיא נוהגת עמרם היה החבר שלה שהיכה אותה... (ולחשוב שהוא עוד מדבר על יונתן והמכות שלא היו....)

actress

New member
עוד משהו עמרם זאת דמות וזה משהו אחר

לחשוב שאתה לוקח את הדמות של עמרם ברצינות ומעביר אותה למקום אחר ולהפך ולשחקן קוראים קובי

נאור 17

New member
עמרם... תכנסו ותגידו לי מה דעתכם...

נראה לי הוא התחיל להיות מניאק והוא מתכוון לדפוק את גלית... כל מה שהוא עשה איתה ו\או לה היה סתם ועכשיו הוא מתכוון לדפוק אותה חזק אני חושב, בגלל שהוא אמר לדורון שגלית היא זאת שרוצה כל הזמן להיות איתו ולהתקרב אליו... וכשאלכס ראה אותו יוצא מהמקלחת אצל גלית הוא לא בדיוק הכחיש והוא אפילו הודה... אז אני חושב שהוא ידפוק את גלית ואז יונתן יקפוץ על המציאה וגלית תהייה בקאנטים!

למעלה