כנסו

גרי 541

New member
כנסו

כמה שאלות שקשורות לפיג'מות: 1. נג'י הוא במקורו: א. סלובקי ב. ארמני ג. עירקי ד. צ'רכסי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז ב. קובי פרג' ג. אילן רוזנפלד ד. נתן קופרמן 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. א. ארה"ב ב. קוסטה ריקה ג. איטליה ד. אמריקה הלטינית 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבוגרי ב. המבוג'רי ג. המבוברי ד. פציריה 5. רוני שיחקה בטלנובלה? א. לגעת מעבר לפינה ב. חיי אושר ג. לגעת מעבר לחיים ד. לחיי האהבה 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק ב. וושינגטון ג. קטלוניה ד. קוסטה בראבה 7. ימית סול היא לשעבר.. א. מעצבת אופנה ב. פסיכולוגית ג. עורכת דין ד. מלכת היופי 8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. א. רחובות ב. נתניה ג. וואדי ניסנס ד. הקריות

תשובות

1. עיראקי 2. עודד פז 3. קוסטה ריקה 4. המבורגרי 5. לגעת מעבר לחיים 6. ניו - יורק 7. פסיכולוגית 8. נתניה

עונה../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

1. נג'י הוא במקורו: א. סלובקי ב. ארמני ג. עירקי
ד. צ'רכסי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז
ב. קובי פרג' ג. אילן רוזנפלד ד. נתן קופרמן 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. א. ארה"ב ב. קוסטה ריקה
ג. איטליה ד. אמריקה הלטינית 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבורגרי
ב. המבוג'רי ג. המבוברי ד. פציריה 5. רוני שיחקה בטלנובלה? א. לגעת מעבר לפינה ב. חיי אושר ג. לגעת מעבר לחיים
אולי
ד. לחיי האהבה 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק
??? ב. וושינגטון ג. קטלוניה ד. קוסטה בראבה 7. ימית סול היא לשעבר.. א. מעצבת אופנה ב. פסיכולוגית ג. עורכת דין ד. מלכת היופי
8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. א. רחובות ב. נתניה
ג. וואדי ניסנס ד. הקריות

B o N u s

New member
עונה

1. נג'י הוא במקורו: ג. עירקי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. ב. קוסטה ריקה 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבוגרי 5. רוני שיחקה בטלנובלה? ג. לגעת מעבר לחיים 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק 7. ימית סול היא לשעבר.. ד. מלכת היופי 8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. ב. נתניה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה

1. עירקי. 2. עודד פז. 3. קוסטה ריקה. 4. המבורגרי. 5. לגעת מעבר לחיים. 6. ניו יורק. 7. פסיכולוגית. 8. נתניה.

YUZY

New member
עונה

1. נג'י הוא במקורו: ג. עירקי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. ב. קוסטה ריקה 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבוגרי 5. רוני שיחקה בטלנובלה? ג. לגעת מעבר לחיים 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק 7. ימית סול היא לשעבר.. ד. מלכת היופי 8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. ב. נתניה

אני חייבת לתקן../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

מי שכתב שימית הייתה בעברה פסיכולוגית: זה לא נכון! יש לה תואר שני אני חושבת בפסיכולוגיה אבל היא לא פסיכולוגית ולא הייתה פסיכולוגית

Brombit

New member
כל הרעיון זה שידעו שהיא לא..../images/Emo115.gif

... היתה פסיכולוגית, וידעו מה היא כן היתה...

Jen74

New member
או, סוף סוף שאלון קל ../images/Emo3.gif

כמה שאלות שקשורות לפיג'מות: 1. נג'י הוא במקורו: ג. עירקי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל..
אופס לא יודעת... 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבוגרי 5. רוני שיחקה בטלנובלה? אוף.... לא זוכרת... 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק 7. ימית סול היא לשעבר.. ד. מלכת היופי 8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. ב. נתניה

ofer976

New member
עונה ../images/Emo4.gif

1. נג'י הוא במקורו: א. סלובקי ב. ארמני
ג. עירקי ד. צ'רכסי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני?
א. עודד פז ב. קובי פרג' ג. אילן רוזנפלד ד. נתן קופרמן 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. א. ארה"ב
ב. קוסטה ריקה ג. איטליה ד. אמריקה הלטינית 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל..
א. המבוגרי ב. המבוג'רי ג. המבוברי ד. פציריה 5. רוני שיחקה בטלנובלה? א. לגעת מעבר לפינה ב. חיי אושר
ג. לגעת מעבר לחיים ד. לחיי האהבה 6. אלונה טל חייה כיום ב..
א. ניו - יורק ב. וושינגטון ג. קטלוניה ד. קוסטה בראבה 7. ימית סול היא לשעבר.. א. מעצבת אופנה
ב. פסיכולוגית ג. עורכת דין ד. מלכת היופי 8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. א. רחובות
ב. נתניה ג. וואדי ניסנס ד. הקריות

shaharrr53

New member
טוב..../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

כמה שאלות שקשורות לפיג'מות: 1. נג'י הוא במקורו: ג. עירקי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. ב. קוסטה ריקה 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבורגרי 5. רוני שיחקה בטלנובלה? ג. לגעת מעבר לחיים 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק 7. ימית סול היא לשעבר.. ד. מלכת היופי 8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. ב. נתניה

Because Of May

New member
יאללה שאלוןן!../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

1. נג'י הוא במקורו: א. סלובקי ב. ארמני ג. עירקי
ד. צ'רכסי 2. משפטי הידוע הוא חייב ללכת, חייב ללכת מי אני? א. עודד פז
ב. קובי פרג' ג. אילן רוזנפלד ד. נתן קופרמן 3. לפי הפיג'מות אכלתי יוגורט נסעתי ל.. א. ארה"ב ב. קוסטה ריקה
ג. איטליה ד. אמריקה הלטינית 4. אכלתי נקניקיה וקיבלתי כאבי בטן סימן שנכנסתי ל.. א. המבורגרי
ב. המבוג'רי ג. המבוברי ד. פציריה 5. רוני שיחקה בטלנובלה? א. לגעת מעבר לפינה ב. חיי אושר ג. לגעת מעבר לחיים
ד. לחיי האהבה 6. אלונה טל חייה כיום ב.. א. ניו - יורק
ב. וושינגטון ג. קטלוניה ד. קוסטה בראבה 7. ימית סול היא לשעבר.. א. מעצבת אופנה ב. פסיכולוגית ג. עורכת דין ד. מלכת היופי
8. אני אחד מחברי הפיג'מות סימן שהגעתי לתל אביב מ.. א. רחובות ב. נתניה
ג. וואדי ניסנס ד. הקריות

למעלה