כנסו.........

../images/Emo79.gif מהההה????????????????????????

אמא שלך נפטרה??? עדיייי... מסכנה שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דבריתי באייסי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

lililulu

New member
משתתפת בצערך...

ת.נ.צ.ב.ה ועצה שלי? תלכי על הדוגמנות! זאת הזדמנות של פעם בחיים! יש לי חברה שהיא דוגמנית והיא משלבת את זה עם ציונים גבוהים מאוד! זה הכל תלוי בכוח רצון שלך...

../images/Emo118.gifמה מה מה מה מה עדיי ??!?

יוואאו איך כמה שאני מצטערת בשבילך יייייו מסכנה שללי כמה אני רוצה להיות עכשיו איתך ולשמח אותך :] יוו אני לא מאמינה אני מאחלת לך שכולם יאהבו אותך ועצה שלי ! אל תלכי לרובוט הזהה יעשה לך רק רע ! אני אומרת לך ..ו אני אוהבת אותך ותדעי שכולן פה לעזרתן בכל בעיה שהיא..אל תדאגי מאמי כי אנחנו כאן בשבילך תמיד אחיות שללך חלק ממשפחתך היקרה :] אוהבת אותך ועדיין לא מעכלת מה קרה לך ! אין אין יו כפרה שלי עלייך אני אוהבת אותך ושתיהיה לך שבת שלום ומתוקה כמוך חיימשלי

../images/Emo16.gif לזיכרון אמך מאמי ../images/Emo16.gif

כולן להדליק נר נשמה למען זכרונה של אמה של עדי ז"ל ת.נ.צ.ב.ה

../images/Emo16.gifיאאא עדידוש שליייי כנסי..

יאאאא אמא שלך ניפטרה?איזה עצובבבבבב..זיכרונה לברכה..... יאא כשקראתי מה שרשמת פשוט בכיתייי... איזה עצובבב..
... כמו שסיתי אמרה כולנו כאן כדי לעזור לך ולתמוך בך בהכלללל ובקשר לרוברט?..איך הוא ראה תמונה שלך?. מצד אחד כדאי לך ללכת כי זה הזדמנות של פעם אחת בחיים ומצד שני בגלל כל מה שקורה מפחיד ללכת אליו לא יודעת.. תחשבי על זה טוב טוב לפני שאת הולכת אליו... עדידוששש?אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מקווה שאת יודעת את זה חחחחחחחחח
מריה סנדלר.

Ninia Rebelde

New member
דושונת אני משתתפת בצערך...

תזכרי שכולנו פה אם את צריכה אותנו.. תעשי מה שאת חושבת לנכון מה שתרגישי בלב.. ההחלטה תיהיה קשה.. ושוב אני משתתפת בצערך תיהי חזקה..

hen love noli

New member
../images/Emo7.gifעדידו'שש כנסי

משתתפת בצערךך ווואיי איזה כואב זה שמא נפטרהה אבל תזכרי אנחנו תמיד איתך ותומכים בך מסכנהה שלייי אוהבתתת אותךךךךךךךךך ומזה את לא יאפה???את כוסיתתתתתתתתתתתתת אוהבת3> חנו'שש

ויייי עדידושששששש

מאמי מיסכנה שלייי..אני משתתפת בצערך.. וכל דבר שאת צריכה אנחנו פהה בשבילך תמיד!!! ואיי לאבד אמא זה הדבר הכי עצוב כי אמא זה הדבר הכי הכי הכי יקר שיש!!!!!! ואיי חולה עלייךךך מאמי שלייי אני תמיד איתךךך בכל דבר שתיצטרכי מאמי.!!! מואהההההההההההההההה
.. שלך דמדמית יוסף.!

../images/Emo110.gifעדידושששששששש

יהההההההההההההה אני לא מעכלת את זה אמאאאאאאאאאאאאאאא יה מסכנההה משתתפת בצערך ממיייייייייייי אמא איזה פחדדדדד מסכנה שליייייי אוהבתותך מלאאאאאאאאאא ספיר=[[[[[

עדידוש אהובתי

עדידוש מסכנהה שליי משתתפת בצערךך יפה שליי מואהה אוהבתת אותךך אהובתייי אושיתת....

עדידוש אהובתי...

עדידווש אהובתייי משתתפת בצערךך ובשבילךך תמייייייייד!! מואהה חולה עליךךך אהובתיי אושיתת...

אופפפפפס

סוריי בנותתת יצא לי פעמיםם חחחח פעם אחת ואז רציתי לשנות ולא ידעתי שזה שולח חחחח אושיתתת

למעלה