כנסו:]

1danidin11

New member
כנסו:]

הייי שנים לא הייתי פה עכשיו תראו משהו: אני צריכה שתרשמו לי כמה שיותר פרטים על הגיים בויז כל מה שאתם יודעם-ביוגרפיה על כל אחד מהבנים כל המידע המעניין שיש עליהם. אני גם רוצה סיפורים של פגישות תחפרו וכמה שיותר!!! עכשיו מי שכותבת משהו כזה שתשים בכותרת: -ביוגרפיה x-שם של מישהו מהגיים בויז או של כולם! -סיפור פגישה. תודה לעוזרים:] אם מישהי יכולה גם תמונות חדשות אני צריכה לפחות 2 של כל אחד בנפרד ועוד אחת משותפת... תחפרו ומלא!!! <זה לאתר ד"א...>

ביוגרפיה על אדם

תאריך יומולדת :9.9 גיל: 24 זה כלמה שאני יודעת עליו ותמונות חדשות-הנה הראשונה >> אני כבר אעלה עוד אחת

עוד תמונה

ותסלחו לי שזה כל מה שאני יודעת על אדם ... תמונה שנייה >> אם אני אמצא עוד אני אעלה וקדיט לאופ'קה על התמונה היא צילמה אותה .... אופק'ה לא שכחתי שאת צילמת .. את צילמת או ניצן ? כי אני כבר לא זוכרת ...

דילבי כנסי נשמה ...

את צודקת ... אבל אני סתם העלתי תמונות של אדם .. מאמי את לא יודעת כמה אני אוהבת אותך .. ואני מאוד שמחה שסלחת i love you נ.ב : יש לי כאבי בטן ... אין לי מושג ממה בבוקר הרגשתי ממש נורא עכשיו אני מרגישה יותר טוב אני מקווה שזה ימשיך ככה ...

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאניייייייייייייי...

לא סובלת אותך בדם שלי!!
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. חחחח.. נראלך שאני אגיד עלייך דברים כאלהה?? חס וחלילה! אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך!!! וכמובן גם את דילבוש חחחחחחחחחח.. מתה עליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד אוהב אותכן

../images/Emo2.gif../images/Emo7.gifלא אוהבתותך יותרר../images/Emo205.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לך?!?!?!?!?!?!?!?!? את אהבתי היחדה [חוץ מהבויז כמובן חעחע] אוהבתותך מלא!! למראות שאת "לא סובלת אותי בדם שלך
חעחע כפעלייך!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאיזה מתוקות אתן יאא..

חח.. באלי לבכות!! "כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותכן אני אוהבת?!" מווווווווווווווווווווווואהה!!

מה לבכות?!?!../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה.. טוב את יפה בכל מצב
אבל עדיין=] לא לבכות ולא לבכות.. אני ייתן לך מכות
חעחע יצא לי חרוז

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחח..

את הכי יפהה!!
אל תדאגיי.. אני בוכה מאושרי [
חחחחחחחחחחחח..]

../images/Emo13.gif אין על מה =]../images/Emo205.gif

מווואה