כנסו

mesiiii4

New member
פחח

זמר גדול, אין ספק. אבל להגיד שהוא היורש של זוהר ארגוב ? זו הגזמה.

Fleddermaus

New member
הוא כתב את זה!

זה שיר שלו, לא? אם הוא אומר, אז כנראה שזה נכון...

iknow

New member
אני מוכן למכור את העקרונות שלי

מישהו מעוניין?

iknow

New member
העקרונות שלי שווים יותר מהנשמה שלך

אני מוכן לקנות את הנשמה שלך תמורת 3 שקלים, את העקרונות שלי אני מוכר ב-5 שקלים.

dima269

New member
העקרונות שלך לא שווים את המקום

שההודעה הזו תופסת על גבי השרת של תפוז. אגב, בהתחשב בזה שהעיקרון היחיד שמנחה אותך הוא איך לצבור עוד כסף, אז בעצם המכירה של העקרונות שלך, אתה פועל על פיהם. אם אתה באמת מוכן לוותר כל כך בקלות עליהם, נראה אותך מוכר אותם תמורת "כלום כסף" (מי אמר ולמי?). בהתחשב בזה שהנשמה שלי היא בת אל-מוות, זה שאני מוכן להחליפה תמורת העקרונות הבזויים שלך זה בהחלט טיפשי מצידי. העקרונות שלך + סכום סמלי (אך נכבד), תמורת הנשמה שלי. פייר?

iknow

New member
דווקא תמיד חשבתי שאתה

מנהל משא ומתן היטב. איכזת אותי. עיקרון חשוב ביותר במשא ומתן הוא לגרום לצד השני לחשוב שהוא הרוויח יותר משהפסיד, לא הצלחת במשימה הזאת. אולי הטכניקה הזאת שלך, לנסות להציג את מה שאני מוכר כנחות, ואת מה שאתה מוכר כשווה, תצליח מול אלו שרוצים שתניח תפילין. אך בשבילי, למילים שלך אין משמעות. את ערכם האמיתי של הסחורות, אני יודע. האפשרות היחידה שלך, עכשיו, היא לנסות להציג עסקה חדשה, מעניינת יותר.

dima269

New member
אבל דוד,

מה שאתה מוכר הוא באמת נחות! תקרא לי תמים, אבל אני לא מוכן להיות צבוע ולהציג תמונה שגויה של המציאות רק כדאי להשיג עוד כמה דבלונים. אני לא איזה סוחר מכוניות עלוב. ולא הבנתי למה למילים שלי אין שום משמעות בעינך, יש לך משהו אישי נגדי? אני באמת חושב שהעיסקה שהצעתי הוגנת מספיק לשנינו. תחשוב על זה קצת, אתה תבין שאני צודק.

iknow

New member
אתה מאוד קרוב להיות סוחר מכוניות

באופן מאוד לא מפתיע, זה אפילו הדימוי שדבק בך לאורך תקופה לא קצרה. I call it as I see it, כלומר, הנסיון המילולי המגוחך שלך להוריד מערכם של העקרונות שלי הוא, כפי שכבר ציינתי בעבר, מגוחך. העסקה שהצעת, לא תתבצע לעולם. מבחן התוצאה, אם כך, מוכיח שהיא לא צודקת.

dima269

New member
../images/Emo109.gif OMFG

אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס לקרב הכפשות? לא כדאי לך. אתה יודע שאתה לא תצא מזה טוב! אולי אפילו תצטרך להחליף את שם המשתמש (למרות שאני מתאר לעצמי שזה כבר לא כל כך מפחיד אותך). רצות עליך הרבה שמועות, דוד. אתה לא רוצה שאני אפתח את תיבת השרצים הזו. כדאי שתמצא דרך לרצות אותי. אני דורש פיצוי הולם.

iknow

New member
LOL

על כל שטות אתה דורש פיצוי הולם? זה מוריד מכושר ההרתעה שלך, דימה. אני מציע, שתפסיק לראות דברים שאינם נמצאים שם (קרב הכפשות, עלאק), בכדי לנסות לשפר את מעמדך במשא ומתן, שברור לכל הסובבים, שלא יגיע לשום מקום. בקיצור, face it dima, אתה לא הולך להשיג את העקרונות שלי במחירים המגוחכים שאתה מציג כאן. הם שווים יותר. אני השגתי 250 שקלים הנחה, בדברים שונים, בחודשיים האחרונים, רק בגלל היותי צרכן נבון ועיקש. אני לא נולדתי אתמול.

dima269

New member
הרתעה שמרתעה

דוד, המשא ומתן מזמן כבר ירד מסדר היום שלי. מה שכן נמצא שם, זה איך אני מוצא אותך וגורם לך להצטער על הרגע שהחלטת שזה יהיה משעשע לענות לי. צרכן נבון? פחח. תן לי להציע לך מה לעשות עם החיסכון האדיר שלך. תקנה עוד זוג אופניים, כך שעכשיו יהיו לך שני זוגות אופניים מיותרים. תוכל לקשור אותם אחד לשני, להחליף בין חלקיהם ועוד שלל דברים שלא יכולת לעשות עד עכשיו - כי היה לך רק זוג אחד חסר שימוש. ולגבי צרכן עיקש? אם אתה מתכוון להתעקשות לקנות דברים מיותרים, אז כנראה שאתה צודק לגבי האבחנה הזו.

iknow

New member
אתה למעשה מתקפל לחלוטין

בטענה שאין סיכוי שתצליח להוציא ממני מחיר שאתה יכול להרשות לעצמך?

למעלה