אתה ממשיך ללעוג לי? נעלבתי, חוצפן. כדאי שתמצא דרך לרצות אותי. אני דורש פיצוי הולם.
G gil levi New member 13/9/06 #47 אתה ממשיך ללעוג לי? נעלבתי, חוצפן. כדאי שתמצא דרך לרצות אותי. אני דורש פיצוי הולם.
I iknow New member 14/9/06 #63 לדעתי, מדובר בגניבה אתה מתנהג כאילו כבר קנית את הנשמה של דימה. כל זה עוד לפני שחוזים נחתמו, ושטרי בעלות עברו מיד ליד. צק צק צק.
לדעתי, מדובר בגניבה אתה מתנהג כאילו כבר קנית את הנשמה של דימה. כל זה עוד לפני שחוזים נחתמו, ושטרי בעלות עברו מיד ליד. צק צק צק.
G gil levi New member 15/9/06 #64 מנסה לסכסך, אה? לא נורא דוד, אתה תשלם ביוקר על החוצפה שלך. חכה חכה. (זה חיקוי מושלם או שזה חיקוי מושלם?).
מנסה לסכסך, אה? לא נורא דוד, אתה תשלם ביוקר על החוצפה שלך. חכה חכה. (זה חיקוי מושלם או שזה חיקוי מושלם?).
ס סלוניק New member 11/9/06 #11 מי יזהה את המקור? "כשאני חושב על ימים טובים, אני חושב על להכנס בערבים. במטוסים, גם בטנקים זה נוח. הערבים האלה - מבינים רק כוח."
מי יזהה את המקור? "כשאני חושב על ימים טובים, אני חושב על להכנס בערבים. במטוסים, גם בטנקים זה נוח. הערבים האלה - מבינים רק כוח."