כנסו

dima269

New member
אתה קצת מתבלבל.

כל מחיר שאתה(!) משלם, אני יכול להרשות לעצמי. השאלה היא האם אני אהיה מרוצה ממנו. וחוץ מזה, איך הגעת למסקנה הזו? הדבר היחיד שיכולת להסיק מההודעה הזו, זה שאני וויתרתי כבר על כל ניסיון לנהל איתך משא ומתן (וזה מפני שאתה חזיר קפיטלסטי עם מנטליות של סוחר ערבי - בסוף אתה תשלם כמה שאני רוצה, אבל בדרך אני אצטרך לסבול את כל הבולשיט שקראת, אי שם, ולא הבנת).

Continuum

New member
מסכים איתך..

בסופו של דבר הוא גם ניצח במשחק המוחות המטורף - וגרם לדוד לחשוב שהוא היה תוקפני מדי. זה שלב ראשון אך ראוי להערכה בהתקפלות של דוד במשא ומתן.

dima269

New member
השלב השני יהיה

כשהוא יראה איך אנשים מציעים הצעות גבוהות יותר משלו. אני רוצה לראות ידיים באוויר. בלי יוצאים מן הכלל.

dima269

New member
היא לא כל כך ברורה

אני מצעה שתחדד אותה - כשאתה אומר שליש, על איזה שליש אתה מדבר? בכל מקרה, ראוי שתעטר אותה גם במזומנים - הרי, אני בכל זאת מציע את כ ל הנשמה שלי. (שהיא, כידוע, מתקיימת לנצח).

Continuum

New member
הייתי נכנס למכרז..

אבל אני לא מכיר אותך ולא סומך עליך ונדמה שהמחיר שלך טוב מדי מכדי להיות אמיתי.

gil levi

New member
בגלל שהנשמה שלך מתקיימת לנצח

ובגלל שאני נחמד היום, אני נותן לך לבחור איזה שליש שאתה רוצה. אבל אתה לא מקבל מזומנים אבא'לה. יש לי כמוך בקילו.

iknow

New member
לא לא לא

המשפט "זאת כבר הודעה שלישית שאני מגיב ככה" היה מכוון ל"LOL" שלי. אני לא מתקפל! לעולם! הבנת את זה, דימה?

gil levi

New member
העקרונות שלי

שמורים, מטופלים, במצב מצוין ועם קילומטראז' נמוך. אני מציע שליש מהעקרונות שלי תמורת הנשמה שלך. אגב, אני חושב שאני אתחיל לאסוף נשמות, כמו שו-קאן ממורטל קומבט.

dima269

New member
למה אתה כל כך תוקפני כלפי כולם?

מה הוא עשה לך? התנהגות ממש מוזרה, יש לציין.

iknow

New member
LOL

זאת כבר הודעה שלישית שאני מגיב ככה, כדאי שאפסיק.

iknow

New member
אני לא רואה את

ה"אבל", גיל. לא יכול להיות שאתה מסכים ללא כל הסתייגות.

למעלה