כנסו!!

rafolyo

New member
כנסו!!

יש לי 2 דברים להגיד לכם! א. יש לרן דנקר אתר ופורום רישמי! אז למה אתם בתפוז המעפן! www.randanker.com ב.כולם מוזמנים להיכנס לפורום פסטיגל.. (הפורום הרישמי)... משחקים חדשות דיבורים ועוד הרבה http://up-il.net/forums/ib/index.php?mforum=KOBI27051992&

sukrazit

New member
גמלי יש 2 דברים...../images/Emo13.gif

א. ידוע שלרן יש פורום רשמי אבל הפורום פה ממש לא מעפן! ב. נא לשרשר אין לנו מנהל!!

לי יש 4 דברים../images/Emo13.gif

1. אנחנו יודעים שיש לו פורום רשמי אבל זה לא מונע מאיתנו לרשום בפורום הזה.. לפי דעתי הוא הרבה יותר שווה ונוח.. וההערב הזאת מיותרת לחלוטין!!!
2. את/ה לא רצויים כאן
3. מה הקשר פסטיבל עכשיו?! 4. אין לנו מנהל תלמד/י לשרשר ודחוף!!!!!!

טולה 1995

New member
יש לי 10 דברים להגיד לך../images/Emo9.gif

1.אתה מעפן
2.מה קשור פסטיגל? 3.תתחפף מכאן
4.תתחפף מכאן
5.תתחפף מכאן
6.תתחפף מכאן
7.תתחפף מכאן
8.תתחפף מכאן
9.תתחפף מכאן
10.תתחפף מכאן

חעחעחעעע, אהבתיייייי:]

באמת מה זאת היציאה הזאת?!? " תפוז המעפן" אז כרגע את/ה נמצא בתפוז המעפן הזה! וכדאי לך לחשוב טוב טוב לפני שאת/ה אומר/ת את זה בפעם הבאה@!~ חחחחח וזה לא איום או משהו כזה!:| את/ה לא רצויים פה!

טולה 1995

New member
../images/Emo207.gif

מה קרה מיתר לא פה בימים האחרונים? אוף אני רוצה כבר שהפורום יחזור להיות כמו שהוא היה

Meytar 888

New member
אני פה../images/Emo9.gif פשוט לא הייתי בבית הרבה

זמן אבל עכשיו אני בבית

יש לי 4 דברים להגיד לך../images/Emo79.gif

1. אנחנו יודעים שיש רשמי ! 2. תפוז ממש אבל ממש לא מעפן דווקא יותר נוח פה.. ואם כבר הוא מעפן מה אתה פה?! 3. הפסטיגל לא קשור עכשיו ! 4. ביי

לאיך שקוראים לך...או לך...

תקשיב לי ותקשיב לי טוב אם לא שמת לב אז אתה בתפוז ....ואם אתה קורא לתפוז "מעפן, אז זה גם אומר שאתה קורא לעצמך "מעפן".... אז זה אומר שאתה לא רק מעפן אלה גם דביל ואם לא טוב לך אז תתחפף.....ואל תצפה שמישהו יכנס לאתר הזה של רן דנקר ולפורום הרישמי שהוא לא בתפוז וגם לא לפסטיגל שלכך!!! ביי!!!!תחפפף...

../images/Emo207.gif אזכור על רן במעריב לנוער

בעמ' 36 יש מצעד השווים ורן מקום ראשון! "ובמקום הראשון... רן דנקר. הכי ברור, נכון? כמו שבריאן קיני ניצב לו בלתי מעורער במקום הראשון כש'הכי גאים שיש' עוד הייתה באוויר, כך ברור היום שמעל כולם, בנים ובנות, נמצא דנקר בלי מאמץ. הוא לא רק חתיך והורס ויפיוף וכו', אלא גם שחקן ובן אדם מקסים. רן מככב בעונה השלישית של 'השיר שלנו', והנשיקה הלוהטת שלו עם אניה בוקשטיין, הלא היא תמרה וויס, גרמה לכולנו להזיל ריר."

למעלה