כנסו!!!!

כנסו!!!!

נכנסתי עכשיו לאתר הרשמי והיה כתוב בפורום שעדי רשמה שבשבוע הבא יהיה אפשר לקנות כרטיסים להופעה של בקסריה זה נכון?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!!?!?!?!?!? מיולי יהיה אפשר לקנות כרטיסים להופעה בספטמבר?????

מוזר../images/Emo4.gif ניכנסתי ואין שום הודעה.

ניכנסתי לאתר + לפורום ואין הודעה על כך.. מוזר

זיוית צדקת הינה מצאתי../images/Emo26.gif

ההודעה של עדי ברישמי בדף 2 שלום לכולם! מה שלומכם? רובכם שואלים מתי תחל מכירת הכרטיסים לקיסריה עוד שבוע, שבוע וחצי תחל המכירה מחירי הכרטיסים אינם ידועים עוד כל שעליכם לעשות להמתין בסבלנות עוד קצת (תודה מראש) יום מקסים ושבוע נפלא עדי

Music4Life

New member
ויזית כנסי

בדיוק כך. עוד שבוע (מתי שעדי רשמה) יהיה אפשר לקנות את הכרטיסים לקיסריה כבר...וכן , בהחלט כבר החודש קונים את הכרטיסים. תתפלאי :) ככה זה בהופעות הענקיות של קיסיריה!! חודשים מראש כבר מתחילים לקנות את הכרטיסים כי יש ביקוש אדיר להופעות האלה. כל שנה זה ככה. זה לא חדש לנו.

../images/Emo6.gif איזה כיף!!!!!!!!

אני עכשיו מתכוונת לשגע את אמא שלי שתקנה לי כרטיסים לשורות הראשונות..

Music4Life

New member
שורה ראשונה אין מצב...

אבל שורות הקרובות יש מצב. הראשונות שמורות לאורחים ומוזמנים מיוחדים וכן שי, כבר עכשיו. ברור...כל שנה זה ככה. זו תהיה הפעם ה3 שלי. איזה התרגשות, קיסריהההההההההההההההה אני כאן, אני לא מאמינה..... אני חולמת???
אחחחח..אני באמת מאד מתרגשת
ההופעות האלה...חלום

יאווו../images/Emo12.gif אני מקווה שאני יכול לבוא.

אני אף פעם לא היתי בקיסריה ותיכננתי השנה להגיע אבל עוד חודש אני מיתגייס אני מקווה שאני יכול לבוא לקיסריה
הלוואיי...

וואי אני מחכה לזה....

הפעם אני אבוא מצידי עם כפפות של פועלים!!! לא יעזור כלום- הידיים שלי יישארו שלמות ובריאות עד סוף ההופעה!! חחחחחחחחח ואני לא אפסיד אפילו לא שיר אחד... לא להאמין שהזמן עבר כ"כ מהר.... נראה כאילו רק אתמול היה קיסריה
אני מקווה שהפעם זה שוב ייצא לי על חופש, כמו בשנתיים הקודמות.. (תמיד יצא במקרה שאין לי לימודים באותו היום ולמחרת..)

ניבה לא התכוונתי לממש הכסאות הש..

השחורות .....אלה השורה השורות הראשונות באבנים האלו .. ואני יכולה להיות בשחורות עם אני משלמת כסף ואם יש בכלל מקום...

דרוש1

New member
ישששששששש ../images/Emo70.gif

אני רק שומעת קיסריה נהיה לי חיוךךךךךך
כל שנה זה פשוט חלווווווווום
כבר פעם 5 שלי

איזה כיף ../images/Emo9.gif

איזה כיף זה אני ממש שמחה שזה שוב הגיע ולחשוב שכבר עבר שנה הזמן מאמת טס

למעלה