כנסו!!!

דישלבוש

New member
כנסו!!!

נשבר לי מהפורום הזה כולם אומרות לי אל תעשי ככה אל תעשי ככה חופית ומי שנכנסתי אליה ולאיי סי קיו אני ימשיך להתכתב איתכן
ואני בטוחה שאני ימצא פורום יותר נורמלי מזה עם ילדים יותר נחמדים והמבין יבין יאלה ביי

\= מאמי כנסיי

אנחנו אומרות את זה כי פתחת כמה שרשורים חדשים וזה מביא לקריסת הפורוםם כל הבנות פה חמודותת אני אישית לא יכולה בלעדיהןן :) אבל זאת כבר החלטה שלך תעשי מה שבראש שלךך

קוריניייייייייי../images/Emo13.gif כנסי מאמי

אני אצל דודה שלי עם חברות שלי וןהגעגתי אז שלחתי הודעהה....
חולה עלייך..

TOUSH

New member
תשמעי אני יגיד לך משהו

אם יש משהו שאני שונאת זה את הודעות צומי האלה אני עוזבת את הפורום...זה באמת מיותר ואין לי שום דבר נגדך אני לא מכירה אותך. זה פשוט מיותר להגיד זה התקנון של הפורום, וכך צריך להתנהל אז העירו לך או פעמיים תקחי את זה לשומת ליבך ותמשיכי הלאה. את לא היחידה שאני מעירה לה הערתי לעוד בנות והם קיבלו את זה בסבבה.. אז עכשיו זה בידיים שלך את רוצה תעזבי את לא רוצה תעזבי. ורק רציתי שתדעי שאין לי שום דבר נגדך זה פשוט מציק ההודעות האלה

דישלבוש

New member
אני לא עושה את זה בכוונה

שאני פותחת הודעות אני לא הבנתי שלא צריך לפתוח אז גם אתן לא צריכות להתנפל וזאת לא הייתה הודעת צומי!!!! אמרתי ת'אמת!

lihi50

New member
חחח את ההודעה שכתבת הרגע../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

דונט וורי בי הפי
לא לקחת ללב.... לקחת לריאות

yafit93

New member
בננות הרבה זמן לא נכנסתי והתגעגעתי

מאודדדד לא היה לי זמן ותמיד חשבתי מתי אני יכנס וזהה קודם כל אני מאודדדד שמחההה אחיין שלי חזר מחו"ללל לולולו דבר שני תקופות מבחנים הולכת ועוברת סוף סוף ו.... יום ראשון יש לי מומולדתתת קיצר תעדכנו אותי בכל מיני דברים אוהבתתתת יפית

יפיתוששששששששש

געגענוווו
בהצלחה במבחניםם :] ברוכה השבה על אחיין שלךך [= ומזל טובבבב
תיהי פה יום ראשוןן חח

litalg06

New member
יפיתתת התגעגעתיייי שמתי לב שלא היית

פה מלאאא
את גרה בעכו נכון? או שאני טועה?

לאאאאאא על תעזבי!

תשאריי פהההההההההההההההההה! דילב?! אז נשארת פ-ה נקודהה.!

למעלה